|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Beykent Mimarlık Kulübü
Arkadaslar merhaba. Oncelikle kurmus oldugumuz bu grubun niteligi hakkinda az biraz biseyler soyliyeyim. Bildiginiz gibi kulubumuz sizlerin sayesinde guzel islere vesile olmakta. Bu toplu birlesim de sayinin artmasiyla beraber daha da organize olmayi gerektirmektedir. Ilk olarak mail grubunu herhalde yahoodan secmekle hata ettik sanirim. Ingilizce olmasi yuzunden epey bir arkadas skinti yasiyor bu alanda. Bu mail grubunu birbirimizle haberlesmek ve duyurularimizi iletmek amaciyla actik. Dun de mesajimi aldiysaniz gunluk meseleleriniz ve sorulariniz icinse bir forum sayfamiz var. Bu tur tartismalari rahatca ve hizli birsekilde yapabilcegimiz adres burasi. Lutfen bu adrese katilim sagliyalim. Eminimki bu siteden ogrenebilecegimiz bircok sey var.
Simdi sorun su ki biz sadece birilerine mesaj goderdigimizi saniyoruz ancak bu mesajlar butun gruba su an itibariyle 186 kisiye ulasiyor. Dolayisiyla mail kirliligi yasiyoruz. Ozel sorulariniz icin mail gonderme sayfasindaki gidecek olan adres satirina : beykent_mimarlik_klubu@yahoogroups.com yazarsak bu herkese gider. Kisisel iletiler icin beykent_mimarlik_klubu@yahoogroups.com degil yanindaki on behalf of ETEM OZKUL(etemozkul@hotmail.com) kisminda goruldugu gibi kisisel mail adresini yazmaniz gerekir. ANLASILMAYAN BIR DURUM VARSA BUNU HALA GRUBA MAIL GONDEREREK DEGIL YUKARIDAKI ADRESTEN BANA ULASARAK YADA VERDIGIM LINKTEKI FORUM SAYFASINDAN AKTARALIM.SIMDILIK GORUSMEK DILEGIYLE.
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
başlığınızı mesaj içeriğinizle ilgili olarak değiştirebilirseniz beklentinize karşılık görmeniz daha kolay olur gibi.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hotmail forum sitesinin reklamını önemsiz posta olarak nitelendirdi.Ethem arkadaşımın bilgisine..
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkür ederim efendy sen gruba eklimisin peki?
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#6 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
E bitti artık Yani diploma projesinden de sorunsuz geçersek 4 hocanın beğendiği projeyi malesef ki bir otopark yüzünden beğenmedi ve çok eleşdirdi juri üyelerini etkiledi neymiş efendim arkada inşaat alanı varken öndeki meydanın altına eksi kota otopark yapılmak için şantiye alanı kurulmaz dedi saçmaladı yani projem tıkır tıkır çalışırken Aman sağlık olsun napalım Ben kendime göre mimar oldum ya onların beni bırakması sadece para kazanmak amaçlı olabilir ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
|
FD le kaldı mimarlıkdan da bişey anlamaz
![]() |
|
|
|