|
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Doğru olduğunu düşündüklerinizi işaretleyiniz.
|
AutoCAD 2007 kullanıyorum
3.boyut, arathornhuch, archccool, archim 18, architebu, architurk, ARCmim, arkitek, ARS, ayasofya, blackdesigneroa, bubble, cacakad, cadçi, cerkut, crazy_art, darkfader, Debbabe, Derya Karadağ, DIABLO, dilaraolmez, e.cavus, E.D MİMARLIK, Emrextreme, estetic, etic, fesihbarut, gamosh, gema, glcn, ice, jetmimar, JnU, KeremB, kibritinyanmayanucu, mayaroglu, Mehmet ATASAYAR, Melody, MerveCan, mimar mahmut, mkdemirhan, mm_architect, morguendor, murathacialioglu, ncc, ndg, neriman m., ney, orkanguzelci, ozzy, Ömer Kanıpak, petre, resto, safahat101, sertelliserdar, serverbedi, soylu75, syFB, s_y, tech-inn, tema, THELION, tokero, tolgakirkil, ucaro, xaotic, yuyar, ZeynowaR, zuzi_zuzu, _nokta_
|

|
102 |
54,55% |
AutoCAD 2007yi beğenmedim
arcem<007, biolight, burada, cihan, dilaraolmez, glcn, gocce, gurolacar, hasatan, jetmimar, korucu, mimar mahmut, ogabson, orhunkeskinbicak, ozzy, postacı82, serverbedi, tokero, trakyalimimar, ximelez
|

|
34 |
18,18% |
AutoCADi komut satırından kulanıyorum
3.boyut, ahmbugra, arathornhuch, archieduke, archim 18, architebu, arch_48, ARCmim, arkitek, atik, ayasofya, aysuntoprak, biolight, blackdesigneroa, burada, cacakad, darcraiden, DIABLO, dilaraolmez, di_dodi, edm, fdm, feral, fesihbarut, gamosh, Garfield, gurolacar, gün, hasatan, ice, jetmimar, JnU, KeremB, kibritinyanmayanucu, LKDel, l_sezer22, mayaroglu, Mehmet ATASAYAR, MerveCan, mimar mahmut, mkdemirhan, MrT, murathacialioglu, ncc, ndg, ogabson, Omer Yilmaz, orhunkeskinbicak, ozzy, ÖĞRETMEN, Ömer Kanıpak, petre, phin, postacı82, resto, safahat101, Selin Oktan, serbansah, sertelliserdar, serverbedi, shadow, sis, ssaglar, süreyyarc, s_y, tech-inn, tema, THELION, trakyalimimar, ucaro, ZeynowaR, Zulkarneyn, zuzi_zuzu, _nokta_
|

|
110 |
58,82% |
Lisp programlama ile bir ara uğraşmışdım
arathornhuch, atik, ayasofya, biolight, edm, HABIPCELL, kibritinyanmayanucu, l_sezer22, mimar mahmut, mkdemirhan, MrT, murathacialioglu, Omer Yilmaz, orhunkeskinbicak, Ömer Kanıpak, resto, tema, tokero, _nokta_
|

|
23 |
12,30% |
AutoCAD "crosshair size" yi 100 olarak kullanıyorum
3.boyut, ahmbugra, archim 18, architurk, arkitek, ARS, atik, burada, cacakad, cadçi, cihan, dilaraolmez, etic, gocce, HABIPCELL, ice, jetmimar, KeremB, LKDel, Melody, MrT, murathacialioglu, ncc, ogabson, orhunkeskinbicak, ozzy, Ömer Kanıpak, postacı82, resto, safahat101, serbansah, serverbedi, shadow, sis, ssaglar, süreyyarc, tema, THELION, tolgakirkil, trakyalimimar, ucaro, _nokta_
|

|
62 |
33,16% |
AutoCAD Türkçe olsun isterdim
ayasofya, aysuntoprak, deniss, e.cavus, ecitah, edm, Emrextreme, estetic, etic, fdm, gün, has, MerveCan, mimahoni, mimgürkan07, postacı82, safahat101, serbansah, serverbedi, syFB, tema, zsahin
|

|
35 |
18,72% |
AutoCAD i MS-DOS da kullandım
archieduke, atik, ayasofya, cadçi, Garfield, gün, ice, KeremB, MrT, murathacialioglu, Omer Yilmaz, orhunkeskinbicak, Ömer Kanıpak, phin, tokero
|

|
27 |
14,44% |
AutoCAD ile 3d modelleme yapıyorum
3.boyut, arcem<007, archieduke, architurk, arch_48, ARCmim, atik, ayasofya, biolight, blackdesigneroa, burada, cacakad, cadçi, cerkut, crazy_art, darcraiden, dilaraolmez, edm, etic, feral, gamosh, Garfield, gocce, gurolacar, gün, HABIPCELL, has, hasatan, ice, jetmimar, JnU, kibritinyanmayanucu, LKDel, l_sezer22, mayaroglu, Mehmet ATASAYAR, mimar mahmut, morguendor, MrT, murathacialioglu, ncc, ndg, orhunkeskinbicak, ozzy, ÖĞRETMEN, Ömer Kanıpak, safahat101, serverbedi, shadow, soylu75, süreyyarc, s_y, tech-inn, tema, THELION, tokero, trakyalimimar, ucaro, ximelez, yuyar, Zulkarneyn, _nokta_
|

|
94 |
50,27% |
AutoCAD dışında teknik çizim programı kullanıyorum
arathornhuch, arcem<007, archieduke, architebu, architurk, ayasofya, cadçi, crazy_art, Derya Karadağ, di_dodi, e.cavus, E.D MİMARLIK, edm, Emrextreme, etic, fdm, feral, Garfield, gema, gurolacar, has, hasatan, jetmimar, KeremB, kibritinyanmayanucu, l_sezer22, Mehmet ATASAYAR, MerveCan, mimar mahmut, mimgürkan07, morguendor, murathacialioglu, ncc, ogabson, ÖĞRETMEN, serbansah, soylu75, syFB, s_y, THELION, ximelez, YuXeL, Zulkarneyn, zuzi_zuzu
|

|
62 |
33,16% |
AutoCAD yerine "..."programı tercih ederim
archccool, ayasofya, bubble, Debbabe, Derya Karadağ, Emrextreme, glcn, hasatan, KeremB, mimar mahmut, mimgürkan07, morguendor, ogabson, Selin Oktan, syFB, trakyalimimar, ucaro
|

|
24 |
12,83% |
AutoCAD öğrenmesi kolay bir programdır.
3.boyut, ahmbugra, arathornhuch, arcem<007, archccool, archieduke, architebu, arch_48, ARCmim, arkitek, ARS, ayasofya, aysuntoprak, blackdesigneroa, burada, cacakad, cadçi, cerkut, cihan, crazy_art, Debbabe, deniss, Derya Karadağ, DIABLO, dilaraolmez, di_dodi, e.cavus, E.D MİMARLIK, Emrextreme, estetic, etic, gamosh, Garfield, glcn, gocce, gurolacar, HABIPCELL, has, hasatan, ice, jetmimar, JnU, KeremB, LKDel, l_sezer22, mayaroglu, Mehmet ATASAYAR, MerveCan, mimahoni, mimar mahmut, mimgürkan07, mkdemirhan, MrT, murathacialioglu, ncc, ndg, neriman m., ogabson, Omer Yilmaz, orhunkeskinbicak, ozzy, Ömer Kanıpak, petre, postacı82, resto, safahat101, Selin Oktan, sertelliserdar, serverbedi, shadow, ssaglar, süreyyarc, s_y, tech-inn, tokero, tolgakirkil, ucaro, xaotic, ximelez, YuXeL, ZeynowaR, Zulkarneyn, zuzi_zuzu, _nokta_
|

|
129 |
68,98% |
AutoCAD scroll bar'larını hiç kullanmadım
3.boyut, ahmbugra, arcem<007, archieduke, archim 18, ayasofya, aysuntoprak, deniss, di_dodi, feral, glcn, gocce, has, KeremB, LKDel, morguendor, murathacialioglu, ogabson, orhunkeskinbicak, Ömer Kanıpak, phin, postacı82, serverbedi, shadow, s_y, tema, tokero, trakyalimimar, ximelez
|

|
43 |
22,99% |
AutoCAD screen menüsünü hiç duymadım
ahmbugra, archccool, aysuntoprak, bubble, fdm, Garfield, glcn, hasatan, korucu, neriman m., Ömer Kanıpak, serverbedi, s_y, tema, trakyalimimar
|

|
25 |
13,37% |
|
Tablet kullanıyorum
|

|
8 |
4,28% |
|
Izgaraları kullanıyorum
|

|
9 |
4,81% |
Layout'ları kullanıyorum
3.boyut, arathornhuch, archieduke, archim 18, architurk, atik, ayasofya, biolight, blackdesigneroa, bubble, cacakad, cadçi, cihan, darcraiden, e.cavus, E.D MİMARLIK, estetic, etic, gamosh, glcn, gocce, hasatan, kibritinyanmayanucu, LKDel, l_sezer22, Mehmet ATASAYAR, Melody, MerveCan, morguendor, ncc, neriman m., Omer Yilmaz, ozzy, ÖĞRETMEN, resto, safahat101, serbansah, serverbedi, süreyyarc, syFB, THELION, tokero, tolgakirkil, trakyalimimar, Zulkarneyn, _nokta_
|

|
69 |
36,90% |
Model boşluğu dışında çizim yapmadım
archccool, architebu, ARCmim, deniss, fdm, Garfield, has, ice, Mehmet ATASAYAR, murathacialioglu, ogabson, petre, shadow, süreyyarc, ucaro, YuXeL, ZeynowaR
|

|
27 |
14,44% |
Macro kullanıyorum
arathornhuch, architurk, atik, ayasofya, biolight, cadçi, jetmimar, l_sezer22, murathacialioglu, ÖĞRETMEN, resto, ximelez, _nokta_
|

|
17 |
9,09% |
Expresstools'suz çalışamam
arathornhuch, archccool, archieduke, architurk, arkitek, atik, ayasofya, burada, cadçi, E.D MİMARLIK, edm, gurolacar, hasatan, ice, jetmimar, mayaroglu, mimar mahmut, ncc, neriman m., ogabson, ozzy, Ömer Kanıpak, safahat101, shadow, sis, tema, trakyalimimar, ZeynowaR, Zulkarneyn, zuzi_zuzu, _nokta_
|

|
43 |
22,99% |
|
dbconnect kullanıyorum
|

|
4 |
2,14% |
Tüm saatler GMT +3. şu anda saat 05:51.