|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Photoshop to autocad
Herkese merhaba,
Arkadaşlar bir çalışma yapmaktayım ve çalışmanın bulunduğum safhasında elimde var olan halihazır paftalardaki eşyükselti eğrileri (izohipsler) ni bilgisayar geçirmem gerekmekte. Scan edip Photoshopa aktardım paftaları ve birleştirdim, fakat o şekilde Autocade insert edince eşyükselti eğrileri üzerlerinden geçilemeyecek kadar bulanıklaşmakta. Autocade aktarmadan önce Photoshopta dpi ı ile oynadım fakat yeterli sonuç elde edemedim. Sizce ne yapmam gerekiyor? İlginize teşekkürler, iyi çalışmalar.
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Modify menu: Object Image Quality
Command line: imagequality Enter image quality setting [High/Draft] <current>: Enter an option or press ENTER The quality setting affects display performance; high-quality images take longer to display. Changing the setting updates the display immediately without causing a regeneration of the drawing. Note Images are always plotted using a high-quality setting. High Produces a high-quality display of the image. Draft Produces a lower-quality display of the image. AutoCAD yardım menusunde AutoCAD içindeki herşey anlatılmakta aslında komutsatırına "imagequality" yazıp
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|