|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Çizgi ile ilgili
ben hazırlamış olduğum tüm projelerimi oluşturduğum bir dosyada çiziyorum. sonra onu alıp boş bir sayfaya yapıştırıyorum ve böylece kayıt ediyorum. AMA sizde burda yardım istiyorum ben çizim yaptığım dosyadaki Linetype Manager deki ayarlarım Global scala factor ayarım 15, Current object scala ayarımda 11 değerinde . Çizimlerimi orjinal dosyamda yaptığımda çizgi ara boşlularımda hiç bir yanlışlık yok noktali çizgim yada diğer çizgi tiplerim güzel görünüyor baskıyı bu dosyada aldığımda istediğim oluyor. ama kopyalayıp başka bir boş sayfaya yapıştırdığımda çizgilerimin ara mesafeleri değişiyor noktalı çizgim de sanki bir çizgiymiş gibi görünüyor ve baskıda noktalarım çıkmıyor.
acaba Linetype Manager ayarları boş sayfamda diğer çizimimin ayarlarıyla nasıl olabilir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
linetype scale
çizimin bulunduğu sayfada lts komutunu girip oradaki değere bakın. linetype scale (lts) değeri yeni dosyalarda default olarak 1 gelir. eğer çizim dosyanızdaki lts değeri farklıysa boş sayfaya yapıştırdığınızda çizgi aralıkları da farklı olur. boş sayfanın değerine çizim dosyanızdaki değeri girerseniz sorun çözülecektir.
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
teşekkür ederimmm
|
|
|
|