|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
PGP dosyası 2007
Arkadaşlar autocad versiyonumu 2007 olarak değiştirdim , ayarlarımın hepside sıfırlanmış oldu böylece , support dosyasının içinden autocadin kendi pgp dosyasını çıkarıp kendi pgp dosyamı yerleştirdim fakat uygulama yapmıyor malesef mesela ben copy yapmak için c yazıyorum bunun yerine hala autocadin kendi pgp sine göre c yazınca circle çiziyor bunun sebebi ne olabilir acaba acil yardımcı olursanız çok sevinirim
Kopyalamayı doğru yoldan yaptığıma eminim çünkü bunu ilk defa yapmıyorum ama 2007 de farklı yöntemlermi yapılıyor bunu bilemiyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
öncelikle dosyanın doğru yeri burası bildiğine eminim
C:\Documents and Settings\senin_kullanıcı_adın\Application Data\Autodesk\AutoCAD 2007\R17.0\enu\Support\acad.pgp (ikincisi 2007 kurulurken sana bulduğu diğer versiyonların kullanıcı dosyalarını değiştirip değiştirmiyeceğini soruyor)
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Orhun bey kurulumu şirketten arkadaşlar yaptığı için bu soruya ne yanıt verdiklerini bilmiyorum diyelim ki hayır dediler ben kendi pgp dosyamı kullanamayacakmıyım
kullanmak için yeniden 2007 yi kurmam mı gerekiyor bunun başka bir yolu varmıdır acaba |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
üstde dosya yolununu yazdığım dosyayı açıp değiştiriyeriyorsun
dosyayı doğru yere attığından emin ol
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
reinit
Alt versiyonlarda bunu yapıyoruz ama 2007 de de olurmu bilemiyorum. Açık autocadde command satırına reinit yazıyosun, çıkan penceredeki PGP files kutucuğunu işaretliyosun, denemekte fayda var. İiiii çalışmalar.....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
reinit komutunu da denedim ama olmadı dosyayıda doğru yere koydum tam yazdığınız yere o da olmadı pgp dosyası support dosyasının içinde pgp yi açıyorum komutlar benim komutlarım ama autocad komutuna yazınca uygulamıyor autocad kendi komutlarını uyguluyor silip yeniden yüklemem de fayda olurmu acaba
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
makinanızda ki tüm acad.pgp dosyalarını aratın bakalım nerelerden çıkacak
sonra herbirinde bir değişiklik yapın hangisi değişirse o sizin pgp dir. olmazsa başdan kur tabi
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
tamamdır yaptım yazdığınızı düzeldi şimdi çok teşekkür ederim arkadaşlar
En son resto tarafından düzenlendi : 06-06-2006 13:47. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
acad 2006 pgp dosyası
arkadaşlar çok pardon. arama motoru özürlüyüm galiba biraz afedersiniz. 2006 da pgp dosyasını bulamıyorum. eger bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
C:\Documents and Settings\.......\Application Data\Autodesk\AutoCAD 2007\R17.0\enu\Support
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|