|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
plot çıktısı yarım kalıyor
selamlar,
autocad 2004 kullanıyorum 12 metrelik bir çıktı alacam ama her nedense 1,2mt.de çıktı kesiliyor bu konu hakkında bilgisi olanlara teşekkür ederim. 760*12000 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Plotda kağıt ayarların nasıl? Seçtiğin kağıdın 1,2mt.' ye ayarlı olmadığından emin misin? Plot ayarlarını yazarsan cevap vermek daha kolay olur. Bir de kullandığın plotterdan da olabilir (hafıza kartı düşüktür) ama 1,2mt. daha uzun çıktı alabilmen lazım, 12mt. çıktı alma ihtimalin düşük.
İiiii çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence hafıza problemi olması muhtemel. plotter ayarlarından hafızayı plotter'dan değil de bilgisayardan kullanmasını sağlarsanız bence sorun çözülecektir.
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Hafızayı bilgisayardan kullanmayı nasıl ayarlıyoruz, bilgi verirseniz sevinirim. Bana pek lazım olmaz, genelde o kadar uzun çıktı almıyorum ama bilmekte fayda var tabii...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
plot device sekmesinde plotter seçiliyken "properties" e basın. oradan da custom properties/advanced sekmesinden geliştirilmiş ayarlara ulaşın. orada hafıza kullanımı için "in plotter" ve "in computer" seçenekleri var. her plotter için bu yolun geçerli olup olmadığını bilmiyorum, bizimkinde böyle.. eğer yoksa custom properties içinde başka bir yerde de olabilir.
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba,
Sorunun cevabını hala arıyor musun bilmiyorum ama "Plot to file" seçeneğini kullanıp PLT dosyasını çiziciye göndermeyi denedin mi? Plot ederken yazıcı ayarlarınla oynamadan "Plot to file.." seçeneğinle xxx.plt dosyasını bildiğin bir dizine kaydet. Sonra çıktıyı şöyle alabilirsin: c:\plotdizini\copy xxx.plt > prn |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|