|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
catia & autocad
Arkadaşlar Auto cad 2000 versiyonuyla Catia V5R10 birlikte çalışmıyor neden olabilir?. Bu arada yeni bir mühendislik forum istesi açılmış www.engineerscommunity.to.md daha yeni gözüküyor ama ben üye oldum anladığım kadarıyla konularım moderatörleri hepsi uzman. Yararlı olabilir. Sevgiler.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
burada da uzman kişi çoktur
ama genelde buradaki uzmanlar konu başlığının konu içeriğine uygun olanını severler. Ben sıkılmadan yine düzelttim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
cevap
Ben sorduğum soruya ki o sorunun buraya ait olduğunu düşünüyorum cevap bekliyordum ama bir azarla karşılaştım.
..insanlar yeniliklere açık olamlı değilmi..sonuçta herşey bu ülke için. |
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Konu ismini uygun vermeyi hatırlatmak ve kuralları okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi bildiğimiz halde (buraya yazı yazan herkes öne bir kuralları okur) eski kafalılıksa o ayrıdır efendim.
Bu ülke için uyarılmak da şereflidir. (Not: azar olarak algılarsanız diyecek bir şeymiz yok. Ancak yönetici bunları uyarmazsa burası 2 haftada okunmaz hale geliyor. İster inanınız ister inanmayınız)
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
n tane problem n tane çözüm olabilir. bizim yapmamız gereken n-1 tanesini çıkartıp 1 tane sorun ve onun çözümünü bulmak.
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
cevap
Sayın orhun arkadaşım sorunun aşikar olduğunu düşündüğüm için o şekilde yazdım.Yani cati açıkken aotucad açılmasa idi veya bunun gibi birşey bunun zaten ne autocad ile nede catia ile ilgili bir problem olmadığını anırım aklı başında olan herkes anlayabilir. Sorun autocad ile yapılan 2d çizimlerin catianın R10 verisyonunda 3 boyutlu hale getirmek amacıyla catia sistemine enjekte edildiğinde catianın diğer versiyonlarında hiç karşılaşılmayan unknown database uyarısı vermesiydi ki bu uyarı ancak catia da hiç alakasız bir dosya uzantısını sisteme girmeye çalıştığınızda verilen bir uyarıdır. Ama sorun çözüldü. Anlayışınız ve yardımınız için ne kadar teşekkür etsem azdır.
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|