|
|
#1 |
|
Üye
![]() |
dosyanın üzerine tıkladığımda windowsun ayrıntılar kısmında küçük şekilde projenin görüntüsünü görebiliyorum fakat bazılarında bunu goremiyorum.bu neden kaynaklanıyor.yardım ederseniz sevinirim.windows xp kullanıyorum...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
open komutu ile açılan pencerenin preview kısmında da gözükmüyorsa aynı dosyanın ön izlemesi sorunun sebebi aynı sebebtendir.
önerim o dosyayı tekrar açıp tekrar kaydet ve tekrar bak 1- versiyon farkından olabilir 2- toplu halde save as yapan programlar örneğin 14 den 2004 save as yapmanı sağlayan bir program ile türetilen yeni dwg ler de preview siz kaydediliyor.
|
|
|
#3 |
|
Üye
![]() |
sorun.(yanlış anlaşıldım).....
Yanlış anlaşıldım herhalde.Ben windowstaki işlemler için soyledim.Çünkü autocad dosyasını açmadan sadece klasörün üzerine 1 defa tıkladığımda sol alt köşede ayrıntılar kısmında dosyanın adı,değiştirilme tarihi ve boyutu çıkıyor.Fakat şeklin önizlemesi yani görüntüsü bazı klasörlerde çıkıyor bazılarında çıkmıyor.Ne yapmam gerekiyor?Yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
söylediğim yanlış anladığım yöntemi denedin mi + yeni konu açmana gerek yok aynı konu başlığından devam etmelisin
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
![]() |
evet konuları ben birleştirdim
lütfen biraz daha dikkat. Konu birleştirmek çok kolay olmuyor bir de devamlı takipte olmak da çok kolay değil orhunkeskinbicak'a teşekkürler kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler Haydi mimarlar "OKURYAZAR" olmaya. 15 kredi cepte TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Dosyayı zoom extents yapıp kapatın ve tekrar ön izlemesine bakın, düzeleceğini düşünüyorum. İiiii çalışmalar...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|