|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
harf (yaziyi) modelleme
arkadaslar Autocad De Yazilan Text Modellenebiliyomu
Bilgisi Olan Varsa Yazabilirmi Acaba... Tesekkurler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
express tools yüklüyse express/text/explode text deyin. sonra extrude edin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
1. eğer expesstools yüklü ise yazıları "TXTEXP" komutu ile patlatıp polyline haline getirebiliyorsun daha sonra extrude ile solid haline getir tabi "BPOLY" ile kapalı polyline haline getirmelisin önce
2. MAX varsa max den export et. 3. coreldraw varsa onun exportu da aynı işi görür
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
wordart
Ms word de wordart ile yazınızı yazın daha sonra yazıyı seçerek kopyalayın,autocad e geçin ve edit-paste special-autocad entities i tıklayın ve yapıştırın.Extrude komutunu artık kullanabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Wordart püfü cidden iyi.
![]()
|
|
|
#6 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Önceliklle merhabalar arkadaşım... Ben dediğin gibi Corel draw'dan yazıyı patlatarak aktardım fakat benim sorunun bu yaı karakterindeki harflerde bulunan eğrileri eğri olarak değilde bir doğru parçası gibi görüyor yani kırık kırık... Bu da CNC'de işleme döküldüğünde pek hoş gözükmüyor Sorunda bu işte... yazı karakterlerini bozmadan nasıl patlatabiliriz acil yardım lütfen ilgilerinize şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
coreldraw arc ları bozmadan veriyor diye hatırlıyorum (bir ayarda yanlış yapıyor olab
olmazsa MAX (varsa) orada yazıp export et daha sonra AutoCADde BPOLY komtu ile polylinea dönüştür.
ben harf kestirirken genelde yeniden çiziyordum daha sonraları corel le veya MAX ile bu sorunu cözdüğümü hatırlıyorum
|
|
|
#8 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
![]() Sorunu halletim en azında şimdilik ![]() Autocad'in kalıp üzerine yazılar yazabilmek için geliştirdiği bir modülü varmı varsa ismini , illegal olarak nasıl temin edebilirim yardımcı olabilirsen çok sevinirim... |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Öncelikle kalıp üzerine yazı yazmak için gerekli programı bulmak için buraya tıklamanız gerekli. Yok ben illegal olmasında inat ediyorum derseniz. http://forum.arkitera.com/attachment...4&d=1135900787 Yok yok forumu okumadım forumu sadece kendi isteklerim için kullanırm biraz okuyup bu konulara ne kadar önem verdiklerini okuyacak zamanım yok diyor ve kuralları okumadım alanen illegal program isterim de isterim dersiniz diye kural ihlali aldınız.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Word olayı harika .daha önce ayrıca başka bi programla yapıyordum .Word daha pratik
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|