|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Autocad 2002 LT kullanıyorum. makinamda windows xp var. Programı farklı bir makinaya taşıdık. Daha önce hiç sorun yaşamamıştım. Çizim yapmaya başladığımdan yaklaşık 5 dakika sonra re enter error denilen bir problemden dolayı dosya internal error GEDIT 3 hatası verip kapanıyor. Webden araştırdığımda çözüm olarak web depot altındaki error handler seçeneğindeki repair today i çalıştırmamı önerdi. Bunu da denedim ama sonuç değişmedi. Programı kurup kaldırmaktan yoruldum. Daha önce bu tür bir problemle karşılaşmış arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
lisanslı programın lisanslı cözüm üreticilerine başvur
bence bu forumda problemini çözecek kimse yok
Ars Longa, Vita Brevis En son orhunkeskinbicak tarafından düzenlendi : 19-04-2006 12:21. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle belirtmeliyim ki kullandığım program lisanlıdır aksi zaten düşünülemez. Ama tüm forum izleyenleri adına "probleminizi çözecek kimse yok" diyerek ön görüde bulunmanız da hayret verici
Bu forumu yetkili satıcı firmanın da takip ettiğini düşünecek olursak çözüm üretilememesi ihtimali ancak onların bu soruyla ilgilenmemeleri sebebiyle olabilir diye düşünüyorum. Yine de ilginiz için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
doğru söylüyorsun da genel olarak gelen tüm cevapları takip ediyorum uzun zamandır.
ve gelen cevaplara dayanarak. bu ön görüde bulundum artı link de var çözümü anlatıyor farkında mısın bilmem verdiğim Autodesk linkinde çözüm de anlatıyor.
Ars Longa, Vita Brevis En son orhunkeskinbicak tarafından düzenlendi : 21-04-2006 13:05. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba..
yanıtında bir link olduğunu farketmedim link nerede? ![]() |
|