|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
internal error hata mesajı
Mrb..
özellikle yoğun çizimlerde Autocad2004 İNTERNAL ERROR!!....out of range diye bir hata veriyor çalışmayı kapatıyor ve birdaha bu çalışmayı açamıyorum....günlerdir çalışmam boşa gitti..bu olay ilk defa başıma gelmiyor(kullandığım autocad2004 lisanslı)...Çözümünü bilen varmı arkadaşlar onca emek boşa gidiyor hep.. ![]()
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
çizimle işin bitene kadar aklına her "save" gelişinde "save as" yap
ve autodesk e manevi tazminat davası aç belkide 2007 de problemi çözmüşlerdir. genele 3Dsolidleri union veya subtract yaptığında oluyo bu problem çok fazla 3dsolidi birleştirme
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Varsa eğer bak dosyaları işe yaramadımı? Ben bak dosyaları sayesinde bayaa dosya kurtarmıştım. Recover açmayı denemişsindir herhalde !!! Birde "dosyamı açamıyorum" başlıklı konuya bi göz at istersen benzer bi sorundan bahsediyor. Arkadaşlar farklı açıklamalar yapmış belki seninde işine yarar. İnşallah açabilirsin, Autocad' in bence en olumsuz yanı da bu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaşlar önerdiğiniz çözümleri önceden denedim ama malesef açamadım.
..bak dosyasıda açmadı.. çizim büyük boyutlu bir çizim olmasa üşenmeden çizerim ama otel tefriş çalışmasıydı..Suç bende aslında hiç "save as" yapmadım..Artık oturup çizecez tekrardan heralde..![]()
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
partial open yap
layerleri tek tek aç open penceresinde open in yanındaki küçük üçgenden partialopen
|
|
|
#6 | |
|
Arkitera Üyesi
|
SÜper
Alıntı:
Yardımlarınız için teşekkürler.. İyi çalışmalar
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Madem kullandığın autocad lisanslı, o zaman bu sorunu mutlaka programı aldığın yere de bildir. Çözüm bulmak zorundalar, en azından görevleri olduğu için uğraşıyorlar, bulamazlarsa da esas yetkiliye sorunu iletiyorlar.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|