|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Super Hatch
Super Hatchle yeni hatchler oluşturmak istiyorum ama yapmayi bir türlü başaramadım nasıl yapıldığını bilen varmı.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
superhatch komutunu girdikten sonra, hatch nesnesi olarak kullanacağınız block ya da imajı browse edin. daha sonra hatch'inizin başlangıç noktasına tıklayın, sonra size sırasıyla xscale, yscale, ve rotation soracaktır. bu değerleri girin. bu değerleri onaylamak için bir kez enter'a basın. yerleştirdiğiniz blok etrafında bir dikdörtgen çıkacak. bunu da onaylayın. son olarak internal point yani taranacak olan alan içinde herhangi bir nokta isteyecektir. bunu da ekranda gösterin. işte bu kadar. kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Super Hatch
çok teşekür ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
yardım edin
arkadaşlar biliyorum biraz öğrenmekte geç kaldım ama süper hatch varlıgından yeni haberim oldu lütfen yardım edin nereden bulabilirim nereden yükleyebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
işte arkadaşım iki üstündeki mesajda adam açıklamış o şekilde yapıyorsun bişey yüklemiyorsun
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
blockları normal hatch gibi döşemenize yarar. Nasıl yapılacağı yukarıda anlatılmış.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar bahsettiğiniz programın adı ne? Autocad mi?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
eğer AutoCAD ti açtığınızda sarkan menülerin içinde "express" menüsü yoksa
yada varlığından haberdar değilseniz komut satırına EXPRESSTOOLS yazın aradığınız komut onun içinde express menü ve tool ları araçları yani kimisi lisp programlama dili ile yazılmış komutlar menülerden ulaşabileceğiniz gibi komut satırına komut adını zazarakda ulaşabilirsiniz süperhatch e bunlardan biri sarkan menülerden/ekpress/draw/süperhach yolu ile veya komutsatırına SUPERHATCH yazark komutu çalıştırabilirsiniz gerisi sizin maharetinize kalmış ben express komutlarından birini kullanıyorum oda harf modellemek istediğim zaman yazıyı TEXT objesini patlatmak için oda TXTEXP komutu çalışmalarınızda başarılar...
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
orhan kardeş konuyu açanda daha iyi anlatmışsun teşk ediyorum sana
orhan kardeş konuyu açanda daha iyi anlatmışsun teşk ediyorum sana
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
"Autocad" bölümünün altında Auotcad programından bahsedildiğine eminim...!!!
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|