|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
R14 De Ayarlarimi Saklamak Istiyorum
selam arkadaslar r14 kullanıcısıyım. Sorum ise autocad r14 un uzerınde yapmıs oldugum degısıklıklerı (optıons ayarları,menu ayarları, selectıons gıbı vs..) format attıgımda yada autocad ı tekra sılıp yukledıgımde fazla ugrasmadan nasıl yukleyebılırım.
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
R14 kullandım ama hatırlamıyorum orada varmıydı
istediğin tüm ayarları yap boş bir yerde sağtuş options - profiles - export tuşalrına sırasıyla bas istediğin bir yere kaydet sonra emniyetli olsun diye bunu cdye aktar format attığında tekrar yüklediğinde ise aynı bölümdeki import seçeneğini tıkla ve kaydettiğin profili seç Kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Taurus_NE'nin bahsettiği yerden sanırım hepsi olamıyordu ama sen yine de dene..
Başka bir tavsiye de, yaptığın tüm değişiklikleri her zaman için bir yere not al, çünkü her an gerekebilirler. Bu sadece AutoCAD'ini tekrar yüklediğinde değil, aniden makinana format atılmak istenirse de geçerli. Ben R14'ten beri her özel komutumu, ayarımı bir yere not ediyorum, böylece format atıldığında veya autocad versiyonu değiştiğinde bunları yapmam çok fazla zamanımı almıyor.
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Tüm ayarları bu şekilde saklayabilir...
|
|
|
|