|
|
#1 |
|
Üye
|
AutoCAD için doküman isteği
ArkadaŞlar Benİm Yakinda Sinavim Var Rahatsiz OlduĞum İÇİn Okula Gİdemedİm Ve Auto Cad İ ÖĞrenemedİm,herhangİ DÖkÜman Yada Adres Verebİlecek Kİmse Varmi ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
yakında forumda tutorial bölümü koyacağım zaten
ah bir de kullanıcılar forumu okumayı bilseler ve konu başlığı içeriği özetlemelidir dediğimi okusalar da ben de kötü yönetici olmasam radyocu geçmiş olsun ancak forumu bir önceden tarasanız da türkçe doküman dağıtan kişiden rica etseniz. kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ziyaretçi
|
çıks
dostum okula gitmedim derslerden geri kaldım autocadı öğrenemedim döküman lazım deyipte o dökümanlara bakarak öğrenemssin epeyce kafa yorman lazım o yüzden uğraşman lazım ama bana adresini ver sana döküman yolıyayım ama işe yarayacağını sanmam
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
]arkadaşlar yanımda auyocad cidisi var ama kuramıyorum yardımcı olbilen biri varsa lütfen izah etsin de şunu çalıştıralım
--------- yönetici tarafından eklendi -------------- Sayın kullanıcı yanınnızde her neyin "cidisi" varsa işte o "cidi"yi size satandan destek alınız. Hah bunu yasal olarak elde etmediyseniz bu forum yanında her "cidi" bulunana yardım etme izah edip çalıştırma zorunluluğu olmayan genelde uzman kişilerin buluştuğu yerdir. Forumda öncelikle okumanız gereken konular vardır. Onları okumadan zahmet etmeden pervasızca foruma girip yazı yazmak doğru değildir. Bu kadar. -------------------- En son ayasofya tarafından düzenlendi : 13-11-2005 13:05. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Radyocu mail adresini verirsen sana döküman yollayabilirim .Ama öyle hemen öğrenemezsin hakkaten uğraşman lazım
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
|
|