|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Autocad 3D
Selam arkadaşlar ben autocad i 3 yıldır kullanıyorum fakat 3d de pek iyi değilim 3 boyutu anlatan dökümanlar varsa eğer elinizde yada bildiğiniz konu anlatımlı site açıklamalı çizimler varsa , yani sonuç olarak 3 boyutlu çizimi öğrenmek istiyorum ama kursa giderek değil sizce neler yapmam lazım nelerden faydalanmam lazım bana yardımcı olabiecek şeyler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.
Birde auatocad 2006 yı anlatan detaylı bir şekilde bildiğiniz br kitap varmı ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba
Autocad de 3b çizimde kullanılan araç çubuklarını karıştırarak çözebilirsiniz. Bunlar için de internetten tek tek komutları anlatan siteleri bulabilirsiniz ya da herhangi bir kitap işinizi görür..
UCS II, Solids, Solids editing, Surface, View, Shade araç çubukları ile iki boyutlu çizim mantığıyla üç boyut çalışabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
tavsiye...
aslında üc boyuta dair komut cok da fazla deil. kafanı karıştırmak istemem ama ucs lere hakim olman yeterli olacaktır. bütün iş koordinat düzlemini iyi kullanabilmekte... bir an önce bunları tanımaya başlamanı tavsiye ederim. gerisi... komutları karıştır yeter
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|