|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
autocad'i türkçeye çevirme imkanı var mı ?
Merhabalar,
daha önceden bir çok programı türkçeye çevirmiştim,belli bir süreden bu yana autocad niye çevrilmedi diye hep kendime sormuşumdur.geçen gün biraz kurcaldım dosyaları,acaba dili rahatça çevirebileceğimiz bir dosya varmı diye malesef bulamadım. şimdi benim sorum misal ikibinaltı versiyonunu çevirebilmek için bir imkan varmı bilen varmı acaba.varsa bu hangi belgeleri düzeltebililiriz? umarım bu konuda bir imkan mevcuttur,bir grup üniversiteli arkadaş ile çevirme arzusundayız. selam ile. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eski çalıştığım ofiste birinin makinasında Türkçe olarak görmüştüm, kmutlar Türkçe çıkıyordu... ama nasıl yaptıklarını bilmiyorum ve arayıp soramam da...
üzgünüm.. bir şekilde öğrenirsem hemen bilgiyi sana aktarırım.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben bıraz ugrasmıstım
sevgılı iskarmoz ben autocad için turkce calısmalarında bulunmustum. hatta komu dıyalogları harıcındekı herseyı turkceye cevırdım. ama vakıt problemı oldugu ıcın pek ugrasamadım. sana support klasorunun autocad icin bir ciger oldugunu soyleyebılırım. klasor ıcerısındeki acad isimli tum dosyalarla ugrasman gerekıyor. (oncelıkle .mns ve .mnu dosyalarına bakman tavsıyemdır).
NACIZANE BILGILERIMDIR. BASKA YOLU VARMIDIR BILMIYORUM
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
hım
dostum ben senin derdinin çaresini biliyorum türçeleştirmek için türkçe yamasına ihtiyacın olacak...
eğer benim arşivlerimin arasında bulabilirsem sana yollarım bana maliini yolla sen nasıl türkşeleştireceğini sana tarif edeyim iyi çalışmlar |
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Selamlar
Küçük bir bilgi eğer Autocad programını lisanslı kullanıyorsan türkçeye çevirirsen lisans sözleşmesinin kuralları dışına çıkmış olursun... |
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar öncelikle tek tek ilginiz ve yardımsever yaklaşımınızdan ötürü teşekkür ederim.
Alıntı:
demişsiniz; değerli hahibcell bu dosyaları inceleyeceğim.bu paylaşımınızın amacıma katkısı olucağı inancındayım.sağolasın -------------------------------------------------------------------------------------------------- Alıntı:
değerli arkadaşım e-posta adresim iskarm0z@hotmail.com .ben bir tane yama buldum ancak kendi çevrimlerinden ziyade düzeltme yapmaya ve de ekleme yapmaya izin vermiyordu.ancak sizin elinizdeki yamayıda görmekte fayda vardır.tarif ve veriyi sabırzılıkla bekliyorum.şimdiden sağolasın. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alıntı:
akabinde yazmadan geçemeyeceğim, vatandaş autodesk acaba ne zamana türkçe dil paketini programlarında ekleyecek ki lisans programında kişisel çevrime izin vermiyor?bu tabi ayrı bir tartışma konusu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Neden sinirlendiğini anlamadım
????????????????? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ziyaretçi
|
olmadı
dostum sana yamaları maille yollmak istiyorum ama yollamyor güvenlik nedeni ile ziplediğim halde yine yaolamıyor..
seni msn me ekledim beni kabul edersen ordan sana yolayablirim kolay gele |
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
ARkadaşlar bu konuyla oldukça alakadar olduğunuzu gördüm ve yardım etmek isteyen insanlar olduğunuzu far ettim. Ben autocad kullanamıyorum, daha doğrusu üç gündür programı inceliyorum ve içinden çıkılması hayli zor görünüyor. Elinizde autocad2005 programının kullanımını anlatacak ve pratiğimi hızlandıracak notlar varmı. birde
autocad2005'in türkçe yaması hız verir öğrenmeme ama bulamadım. 2006'nınki var. yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla Mail:bekirigde@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
bekir
kardeş 2004 işi,ne yararsa göndereyim sana ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Merhabalar
burası dosya paylaşma yeri değil bu yüzden özel mesajlaşırsanız seviniriz eğer bu şekilde devam ederse birisi "aa bana da gönder" öbürüsü "evet ben de isterim" gibi boş mesajlarla burayı doldurmaya başlıyor. Şu ana kadar ses çıkaramadık ama bundan sonra sadece konu hakkında yazınız. Kolay elsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
kendim kullanmadım ama www.xxxxxxxxx.com sitesinde Acad2006 için türkçe yama isimli bir link var beliki işe yarar...
Söylediğim gibi bu yama'yı denemedim,ayrıca nasıl tıp dili Latinceyse bilgisayar dilinin de İngilizce olması gerektiğini düşünüyorum, en azından internet üzerindeki bir çok yazı'nın anlaşılr olması daha kolay olacaktır.Polemik yaratmamak çin ekleyeyim;forumdaki bir mesaj da gördüğüm "Yeni member'ınızım" gibi bir ifade bu düşüncemin dışındadır.Savunduğum melez bir dil değil terimlerde dünyasal bir birlikteliktir. Umarım kuralllar dışına çıkmamışımdır... İyi çalışmalar... ---- yöneticinin notu sözkonusu site genelde yasal olmayan programlar ve kırık program bilgileri verdiğinden adresi xxx'lenmiştir. lütfen dikkat En son ayasofya tarafından düzenlendi : 12-11-2005 01:12. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
turkce
buradan buyrun turkce yama
AutoCAD 2004 Türkçe Menü Yaması ------------------------------- Zip Dosyası İçerisinde Bulunan "CadTR.mnc" dosyasını Autocad 2004 klasörü içerisinde bir yere kopyalayın. Daha sonra AutoCAD'i açın ve "Tools" Menüsünde "Customize" Başlığı altındaki "Menus..." seçeneğini seçin. Açılan Menüden "Unload" Seçeneğini Seçin.İngilizce Menünün Kaybolduğunu Göreceksiniz.Daha Sonra"Browse" başlığına tıklayın ve burada kopyalamış olduğunuz "cadTR.mnc" dosyasını bulun. "Open" Tuşuna basın. Son Olaral "Ekrandaki Pencereden "Load" tuşuna basarak Menüyü Yükleyin. Eğer İşlemleri sırasıyla doğru olarak yaptıysanız Menünün Türkçe Olduğunu Göreceksiniz. Pek Yakında AutoCAD 2004 Türkçe Dialog Yama ile Karşınızda olacağız. Ancak AutoCAD 2000 versiyonunda olduğu gibi "command:" bölümü kaynak kodları olmadığından türkçeye çevrilmeyecektir En son mursel tarafından düzenlendi : 24-12-2005 15:44. Nedeni: dosya |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|