|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Renderle Sorun War
ArkadaŞlar Merhaba Sİze BİŞey Soracam 3d Modelde Bİr ParÇayi Render YaptiĞim Zaman Madde Atiyorum Komutu GİrdİĞİm Zaman Render Oluyor Ama Ufacik Bİr Hareket Yapar Yapmaz Hemen Ekrandakİ Renderlİ GÖrÜntÜ Kayboluyor Bunu SÜreklİ Ekranda Tutmak İÇİn Ne Yapmam Lazim Yarim Edermİsİnİz Bunun Bİ Ayari War Ama Ben Bİlmİyorum... Nasil Tarİf Edermsİnz???
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
Şuna Bİ Yardim Edİn Beyler.
ArkadaŞlar Şu Garİbanin Sorusuna Cvb Veren Yokmu Ya Herlde SorduĞu Sorunun Cvbni Ben Dahİl Olmak Üzre Kİmse Bİlmİyor Ha ???walla Bende Çok Önceden SormuŞtum Cvbini Alamadim Babacik Sende Alamazsin Herlade. Ama BİldİĞİm Kadari İle Optİonstan Gİrİrp BİŞeyler Yapiyon
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
dostum senin derdini anladım
Auto CAD de 3 tip render modu vardır. senin kullandığın mod kaplamayı görmek ve tekrar çizime dönmek için kullanılır. adı da viewport tur. sen onu ya render penceresinde yada dosya olarak kaydederek saklama imkanın var. bu ayarları render ( kısa yol RR dir) penceresinde destination diye bir yer var oradan onu render window olarak değiştirirsen bir pencerede görmüş olursun. yada file seçeneğini seçersen renderini kayıt etmiş olursun. kolay gelsin. inşallah yardımcı olmuşumdur. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|