|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Autocad Express Tool
Selam ben Autocad 6 yı yeni kullanmaya başladım ve burda express toll menüsünü bulamadım çok yoğun ve hızlı çalışmak zorunda olduğumuz için kestirme komutlara ihtiyacım ver ayrıca 2006 içinde macro yu da bulamadım yani kendi komutlarımı kendim yapma işlemini bu konuda bana yarımcı olabilirseniz sevinirim . ( Express toll internetten bir yerden indirebilirmiyim yoksa yükleme de mi bir hata olmuştur )
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
R2000'e kadar komut satırına "expressmenu" yazınca kendiliğinden yüklüyrdu. 2004'te ilk kurulumda bu işi halletmek gerekiyor. 2004 üstü versiyonlarla henuz tanışma fırsatım lmadı ama yukardaki metodları deneyebilirsin. Bir de Help'e bakabilirsin.
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
:)
sağol ya baktım helpe felan ama bulamadım sanırım yüklemeyle alakalı olan bişey en başta yüklerken bulmak lazım. Şu macro yapma zımbırtısını da bulamadım 2006 da bilen varsa anlatıversin
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
(macro yapma zımbırtısı) vbaide komutuyla gelmiyor mu?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
2006 da kurarken sana soruyor çok hızlı bir şekilde next diyerek gözünden kaçmıştır. tekrar üzerine kurmayı dene istersen. denemedim ama install penceresinde de olabilir. 2004 de öyledi. kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Denedim senin yazdığın yöntemi ama olmadı artık yeni baştan kurarım 2006 yı heralde yükleme esnasında sordu ama es geçtim galiba |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|