|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Autocad Ve Jpg
merhaba arkadaşlarautocad 2004 kullanıyorum, autocad formatındaki bir çizimi jpg veya tiff formatına dönüştürmek istiyorum.Eps olarak kayıtadersem photoshopta açamıyorum,özellikle yazı fontunun ve çizgi kalitesinin bozulmasını istemiyorum,copy paste yaparsam çizim bozuluyor bu konuda fikri olan var mı? SEVGİLER |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba...
Öncelikle (ki ben öyle yapıyorum) autocad sayfasının rengini beyaz yap..sonra tools/ display image/ save.. yap bmp..tıff yaparsın.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
export'tan da yapabilmen mümkün ama dediğin gibi kalite düşüklüğü söz konusu oluyor. kolay gelsin!
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Acrobat Distiller programını yüklersen makinana (bulamazsan adres veririm) printerlar arasında Acrobat'ı görürsün. Sonra jpg yapmak istediğin yeri print et, aslında o sırada print etmez ama kaydeder (senin istediğin bir yere. Bu şekilde pdf dosyası oluşturabilirsin. Bildiğim kadarıyla pdf dosya uzantısını jpg dosya uzantısına çevirebilirsin.
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ziyaretçi
|
Valla Cok makbule gectiii |
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Acrobat Distiller nereden yükleyebiliriiim?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
selam
ben rocktuel'in önerilerine bakmanızı tavsiye ederim distiller ise www.adobe.com'da galiba demo olarak indirilebiliyor.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
ara program olarak corel draw kullanmalısın.çizimini oraya import ettikten sonra, çizgi kalınlıklarını ve tipini orada ayarlayabilirsin.corel bütün leywerları tanıyor.daha sonra ölçüsünü girip jpg e export ettinmi istediğini alırsın...kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ziyaretçi
|
başka yöntem deneyin
conwerter deneseniz olmazmı acaba çizim formatlarını farklı farklı formatlarda dönüştürme muhabbeti wardı ya ondan bahsediyorum herlade sorununuza çare olacaktır
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|