|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
-bİlge Adam Ve Autocad+3d Max--
-bİlge Adam Ve Autocad+3d Max--
-------------------------------------------------------------------------------- Selamlar, Ben orta seviyede 2 boyut Autocad biliyorum fakat pratik+etiket+kendime bi güven edinmek için iyi bir kursa gitmek istiyorum.. Ben BilgeAdamı gözüme kestirdim aklıma o yattı sizce bu kursa gitmemin faydası var mı ? AutoDesk in tek yetkili sertifikasını da eğitim sonunda veriyorlar bu bana çok cazip gelsi ya sizce de iyi midir? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Mimarlar odası yetkili eğitim noktasıdır. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Nedir bu yahu? Değişik bir "REKLAM STRATEJİSİ" mi?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hayir Ne İlgİsİ Var Adam Gİbİ BİŞey Sordum Belkİ SoruŞ Tarzim YanliŞ Olabİlİr Ama BÖyle Cevaplar Almayi Beklemİyordum DoĞrusu Pes Yanİ....
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
AutoCad 3D Studio Max
Arkadaşlar bu eğitimler için en son gidilecek kurum Bilge Adam'dır.Tavsiyem şikayer var.com u ziyeret etmeniz olacaktır. Mimari yazılım programlerında Türkiye 'de tam manasıyla eğitim veren tek kurum Bilişim Eğitim Merkezidir. 3DMax,Autocad,Revit, Archicad,Architectural Desktop gibi mimari programlar konusunda en eski kurumdur.Ayrıca Autodesk Lisanslı eğitim merkezi adamlar. Ben bizzat MimarPlus diye bir programa katıldım ve gerçekten budur dedirtiyorlar.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Sen bukadar reklam içerikli yazı yazarsan böyle cevalar alırsın tabii ki "PES YANİ" nasıl bir cümledir öyle neden tepki veriyorsun haklı cevaplar gelmiş, bu forumdaki kuralları katılımcılar bilir ve bunların başındada reklam yapılmaması gelir...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ziyaretçi
|
alla alla
burdaki sorun ne anlamadım sertefika verdiğini duyurmakmı yoksa gerçekten bilgi edinmek mi???
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
bakınız
elma ile armut birbirine karışıyor öncelikle buraaı şikayet var sitewsi değil siz x eğitim kurumundan rahatsız olabilirsini diğieri de x sayesinde iş bulmuştur evet bunlar ayazılmalıdır ama burada değil çünkü siz iyi niyetle x çok kötü y'ye gidin dediğinizde x kurumundan biri aa bize satşma var biz de cevap yazıcaz hemen silin o yazılanları diyebilir hadi onu geçtim burası bir tavsiye sitesi değil eğer öyle olursa z kurumunun çok zeki olduğunu düşünen pazarlama elemanları uyduruk isimlerle arkitera'ya kullanıcı olup her defasında her konunun altına muhakkak sanki reklam yapmıyormuş gibi göstererek reklamını yapıyor siz diyorsunuz ki şu uygulamda çalışıtken şunu şunu yapamadım nasıl oluyor diyorsunuz tak altına sektirmeden cevap şu şu noları arayınız size kursta bunları anlatalım ee ne oldu o zaman işi sıkı tutuyoruz böyle olduğu için ben ve üyeler bu konuda titiz oluyoruz. o yüzden direkt bu iyi şu kötü diye burada mesajlar olamaz. istemediğimiz görevleri üstlenemez burası hiç bir mesajı silmiyorum ama konuyu kapatıyorum anlayışıla karşılayacağınızdan şüphem yoktur. bu kadar.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|