|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba Arkadaşlar
Arkadaşlar meerhaba ben foruma yeni katılan biriyim benim işim acad kullanarak 3d modeller çizmek bundan yana herhangi bir sıkıntım yok ama diğer forumlardan takip ettiğim kadarı ile bazıları bu işi epeyce aşmış yani şu anlamda render konusunda...
ben ise sadece 3d çizmek artık bende olayı biraz daha profesyonel anlamda renderleyip daha güzel modeller çıkarmak istorum bana bu konuda yardımcı olurmsunuz mesela bildiğniz kolay ve güzel render programları varmı isimlerini öğrenebilrsiyim??? acaba fikrini sunan ve sunmayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum... herkese iyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
3dsMax, Artlantis, Vray vs... gibi programlar sana yardımcı olur. 3dsMax renderi oldukça kalitelidir. Artlantis kolay öğrenilebilecek ve genelde Archicad'le birlikte kullanılan bir render programıdır. Vray i şu ana dek kullanmadım ama forumda gördüğümüz örnekleriyle muhteşem sonuçlar verdiği gözardı edilemez. Bu noktada tabiki camera ve ışık ayarlarını yapan arkadaşlarında emeklerini ve bilgilerini gözardı etmemek gerekir. Kolay gelsin !
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|