|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba.Jbeg dosyasını autocad e dönüştürebilirmiyim.Bu mümkün mü ? Dosya Autocad de çizilmiş ve sonra Jpeg e dönüştürülmüş.Resim olarak açmak istemiyorum ama dosyayı patlatmak istiyorum.Teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
bir r2v (raster to vector) programı ile dediğin şeyi yapabilirsin ama kaliteli sonuç alamayabilirsin. (en azından ben alamıyorum.) diğer bir seçenek de autocad içinde insert/raster image dan istediğin imaj dosyasını autocad de açıp, üzerinden çizmek olabilir. jpeg dosyasını doğrudan cad formatına kayıpsız çeviren bir program olduğunu sanmıyorum. dosyayı patlatmak istemiyorum derken ne demek istediğini anlamadım ama umarım soruna yanıt verebilmişimdir..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkür Ederim
Çok teşekkür ederim .Ama ben çizimi eski hali ile yani autocad deki hali ile kullanabilirmiyim diye sormuştum..Çizimi patlatmak istiyorum diye yazmıştım .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Jpeg dosyasına donusturulmus bir dosyanın Autocad ile ilişkisi kalmamıştır.
Jpeg sıkıştırılmıs bir son çıktı formatıdır. bir image formatıdır ve pixel bazlı çalışır. Autocad ise vectorel bir programdır hebedebe oldukça net bir şekilde yapabileceklerini belirtmiş bunun ötesinde bir çözüm yok. r2v = pixel bazlı imagelerdan tanımlı vectorler oluşturmaya yaran bir program grubu ama etkinliği tartışılır. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|