|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
Fattal error
arkadaşlar acada yapmış olduğum çalışma her nedense ilerleyen saatlerde fattal error vererek çat diye kapandı bendekide kafa ya o dakikaya kadar hiç kayıt etmemişim
bu çalışmayı nasıl geri getirebilirim autosave yaptığı yere baktım ama hiç bişey bulmadım ya göçen çalışma yok ama işe yaramayan çok şey war nasıl ne yapabilrim ???? durum çok wahim bugün o çalışmayı vermem lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
üzgünüm ..
üzgünüm ama yapacak pek bir şey yok sanırım.
bence sen bir an önce çizime yeniden başla ... bu arada nedense benim autocad in de autosave i düzgün çalışmamakta. bu yüzden dikkatli olmanı öneririm. kolay gelsin ..
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Autosave'i neden hiç yapmadı acaba? Zaman ayaraın mı çok uzundu yoksa dosyayı ararkenyanlış yere mi baktın? 2004 ve sonrası versiyonlar, diğer versiyonlara göre farklı yere kaydediyor...
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
:(
hayır melody yanlış yere bakmadım zaten autosave uzatısını taip ederek gittim ama işime yaramayan bir dünya eski çalışmalrım çıktı ama en son çalışma yoktu zaten olsada artık bi işe yaramaz çünkü başına oturup hepsini baştan yapmak zorunda kaldım
![]() ![]() 2004 başka nereye atabilirki |
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|