|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Toolbar Kİlİtleme...
Merhaba arkadaşlar,
Autocadteki toolbarları kilitlemenin bir yolu varmı acaba? (windowstaki alt görev çubuğunu kiltleyebildiğimiz gibi) İkide birde yer değiştirmelerinden sıkıldım artık... İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
bildiğim kadarıyla böyle bir seçenek yok ama sürekli nasıl yer değiştiriyorlar onu anlamadım. araç çubukları sizin en son yaptığınız ayarlara göre kalır sürekli yer değiştirmez. belki programın kurulumunda bir sorun olabilir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
sağından solundan çekiştirmezsen onlar olduğu yerde kalır. boyle bi komut yok (bildiğim hiç bi programda yok) sen sadece onları tutup biyerlere götürme ok?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
autocad 2006 da var...
bahsettiğiniz özellik Autocad 2006 ile birlikte geldi.eğer Autocad 2006 ya sahipseniz "LOCKUI" komutu ile sorunu halledebilirsiniz."LOCKUI" değeri 0 ile 15 arasında değişiyor.her değer bazı toolbarların kilitlenip bazılarının açık kalmasına yarıyor.(hangilerinin olduğunu help menüsünden öğrenebilirsiniz) ancak genel olarak 0 değeri tüm toolbarları açarken 15 değeri bütün toolbarları kilitler.
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
eğer farede bir sorun varsa
toolbarlar değişiyor. mimarlar odasında çok kullanılmaktan çoğu zaman fareler sapıtıyorlar tabii kaliteli fare alınmıyor inat neyse o zaman bir bakıyorsunuz durduk yere tüm autocad çehresi değişmiş. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Öncelikle ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.
Toolbarlar kendi kendilerine yer değiştirmiyorlar. Zoom realtime kullanan acemi arkadaşlar sürekli bunları istemeden aşağıya, sağ, sola çekiyor ondan dolayı sorun yaşıyorlar. Bu sorunu halletmek içinde muhtemelen bi çözüm bulunmuştur diye tahmin ediyordum ki cevap october arkadaştan geldi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
lockui isimli komut kilitleme işini yapar
koly gelsin
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|