|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
oncelikle herkese selam.belki biraz garip gelecek ama ben autocat öğrenmek istiyorum.nerden esti diyebilirsiniz.cevap vereyim:ben polis memuruyum ve bişeylerle uğraşmak istiyorum.bana bu konuda yyardımcı olmanızı istiycem.nerden başlamalıyım hangi kaynaklardan faydalanmalıyım vs.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
Aileye Hoşgeldin
Arkadaşım istersen bir programın bir demosunu bul onun üzerinde biraz uğraş takıldığın yerlerde yapmak istediğüin şeylerde foruma yazarsan cvbını yardımını alablirisn kolay gele
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
AutoCAD'in demosunu bulmak zor. (Galiba yok)
(Ama sanırım ince mesajı aldık) teşekkürler wild wild west dikkatli cevabınızdan ötürü tebrik ederim. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, AutoCAD 2006'nın 30-Günlük deneme sürümünü belki de Türkiye'deki satış temsilciliği aracılığıyla elde edebilirsiniz... Amerika ve Kanada'da yaşayanlar için online-download imkanı mevcut... Bu ülkelerde yaşayanlar için 'download' linki: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...112&id=5603704 Ancak bu iki ülke dışındaki yerlerde ' local Autodesk Authorized Reseller-Yetkili bölge satış temsilciliği' ile görüşmek gerekiyor... İyi çalışmalar ...........................Alıntı............................. Product Trial 30-Day Trial Download To start the free, 30-day trial of AutoCAD® 2006 immediately, download it now. Use this new, fully enabled version to experience exactly how AutoCAD 2006 operates in your work environment. To download AutoCAD 2006, complete the online form. (Offer valid only in the U.S. and Canada. For countries outside the U.S. and Canada, contact your local Autodesk Authorized Reseller.) En son asteria tarafından düzenlendi : 06-09-2005 07:49. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Biraz garip gelebilir ama...
Merhaba bende batman olmayı istemişimdir hep, geceleri kol gezip asayişi berkemal edilgen edenlerden hani...
hobi olarak tabi.... ![]() Benim tanıdığım pekçok arkadaş hayallerini paint'e çiziyor hem basit hem eğlenceli aslına bakarsan paint autocadin bir nevi temeli de bence, ciddi ciddi incelenmeli hemen hemen temel bütün geometrik şekillere hakim olabiliyorsunuz hatch komutu boya kutusuyla aynı manaya geliyor çizgi ağırlığıyla oynayabiliyorsun serbest çizim yapabiliyorsun ... daha ne diyeyim biraz daha ilerlemek istersen powerpointin çemberinden de geç bence... kolay gele
Gri kurt ₪ En son nihat tarafından düzenlendi : 07-09-2005 18:13. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|