|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
acad dosyayı jpeg'e çevirme
Autocad çizimini jpeg'e nasıl çeviririm?file export ile oluşan .wmf dosyasını photoshopta açamıyorum çünkü.
Acad'ta plot-plot device'da-publish to web jpeg ile jpege çeviriorum,ancak yazılar net çıkmıyor,hatta hiç okunmayacak şekilde. dwg'yi jpeg'e çevirince kaliteli bir jpeg olmasını nasıl sağlayabilirim? acil...teşekkür... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
lütfen forumu taratınız.
Yani bu şekilde bir cevap vermek istemzdim ama defalarca konu edildi ve cevabı verildi. bir kaç gün sonra bu mesajı da sileceğim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Slm...Çizimi eps formatına çevirip photoshop'ta açabilirsin.İlk önce denetim masasından autodesk plotter manager'a giriyosun.Klasörün içinde add a plotter wizard ikonundan postscript level 1'iyüklüyorsun.Daha sonra autocad plot menüsünü açtığında printerlar arasında postscript level'ı görüceksin ve plot için onu seçiceksin.Ölçeği vs. ayarladıktan sonra plot to file 'ı tıklayıp eps uzantılı bir dosya oluşturacaksın...*.eps plot yaptığında belirlediğin klasörde oluşturulacak.Bu dosyayı photoshopta açabilirsin.İlk olarak dosya açıldığında sana çözünürlük ile ilgili bilgileri sorucak.Ne kadar yüksek çözünürlük seçersin sonuç o kadar iyi olur.Fazla da abartma derim sistemi yavaşlatır...Bu kadar..Kolay gelsin...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|