|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Herkese selam.
Bana gönderilen bir cd 'den çizimlere baktım ve hepsi DWF formatında idi. DWF formatında istedim ve göndermediler. Çok sıkışmış durumdayım ya bu projeyi tek tek AutoCAD 'de çizeceğim ya da bana yardım edecek birisi sayesinde işimi kolaylaştıracağım. Bu arada DWFIN diye bir .arx ek programı buldum. Program hemen çizimi autocad'e aktarıyor ama şifrem olmadığı ve full sürümü olmadığı için kayıt edemiyorum.Copy, Past vs. hiç bir şey işe yaramıyor. Bana yardım edebilecek biri olursa çok sevinirim. ![]() mail : tkibar6@yahoo.com |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
evet Volo iyi çözüm. Hem de bedava.
aman sakın password yazmayın burada ayrıca benim bildiğim DWF'ler slide gibi saklanıyorlar eskiden öyleydi AutoCAD'in son sürümü bende olmadığından bir şey diyemeyeceğim. Benim bakabileceğim 2000 var lisanslı onlardan bakabilirim. Ayrıca layer bilgisi gelmeyebilir. Haberiniz olsun. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkür
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.
Dediklerinizi uyguladım ama olmadı. Neyseki DWG çizmleri elime ulaştı ve bu sorunda ortadan kalkmış oldu. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|