|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
wipeout - acil lütfen....
Tek bir çizim yaparak, layout sistemi içinde layer ayarlarıyla aynı pafta içinde birkaç cephe çizimi elde etmeye çalışıyorum. Başka bir şekilde anlatacak olursam, bir duvar görünüşüm var, ilk çizimde duvarı tek başına görüyorum, ikinci çizimde ise biraz daha geriden bakarak kolonlar duvarın önüne geliyorlar.
Layer ayarları ile bir layoutta kolonları görüyorum, diğerinde ise görmüyorum. Buradaki kolonları, altlarında wipout kullanarak block oluşturdum. Bölgesel bir çıktı alırken kolonlardan biri sanki hiç yoktu, layerlarını kontrol ettim, herşey normal. Tüm kolon bloklarımı "bring to front" ile öne aldım. Tekrar çıktı aldığımda bu sefer başka bir kolon hiç görünmüyordu. Böyle birşeyin neden olabileceğini bilen var mı? Acil cevaba ihtiyacım var, bilenlere bilgilerini paylaşacakları için teşekkürler.... not: eğer bunun bir çözümü yoksa, wipeout harici nasıl bir sistem önerirsiniz?
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Selamlar
Sorununu okuyunca aklıma Turn a layer ayarının on olup olmadığını kontrol etmen gerktiği geldi bundan kaynaklanıyor olabilirmi? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
"turn a layer" ayarı nedir? Normal layer ayarından farklı birşey mi?
Olay şu: tamamiyla aynı çizgilerden oluşan 2 kolon çizimi var, farkları birinin dar oluşu... 2 defas çıktı aldım, birinde kolonu biri görünmüyordu, diğer çıktı da ise diğer kolon görünmüyordu.. sanırım yine hayaletler dolaşıyor ortalıkta ![]()
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Selamlar MELODY
Bahsettiğim ayar Layer Properties Manager ayarlarından biri eğer bu alt menüdeki ayarlardan kaynaklanan b,r sorun değilse o zaman açtığın Viewport'u kontrol etmelisin herhangi bir hata olabilir. Başarılar... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba Taurus_NE,
Sanırım bahsettiğin "turn a layer" ayarını "on"a çevirmek, normalde her zaman yapılan ve bilinen, bir layer'ı açıp kapatmak için kullanılan yöntem. Benim sorunumun bununla maalesef bir alakası yok çünkü her 2 blok da aynı layerlara sahip ve aynı layerlarda insert edilmiş durumdalar. Yardım etmeye çalıştığın için teşekkürler.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|