|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
Autocad 2004 'ün internetten Türkçe kullanım klavuzunu nereden bulabilirim ? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
notları ve açıklamaları mail adresine gönderdim.
umarım faydalı olur, iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
#3 |
|
Ziyaretçi
|
çok saol teşekkür ederim süper oldu.Ama senın 2 mailinede msj yolladım okursan sevinirim.
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
önemli not.
özel haberleşmenizi foruma taşımayınız. Celebra'nın iyi niyetini görüyoruz ancak özel haberleşmenizi burada yapamazsınız. İki gün sonra bu uyarı mesajı da dehil tüm bu konuyu sileceğim. Haberiniz olsun.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
cevabı buraya yazmamın nedeni bu konuda yardıma ihtiyacı olan diğer arkadaşların bilgilenmesini sağlamaktı. özele mesaj atarsam aynı konuda yardım isteyen arkadaşların bilgisi olmaz ve aynı konu yeni bir başlıkta tekrar gereksiz yere açılır diye düşündüm. amacım kesinlikle kendimle ilgili reklam veya başak bir şey değildi. isterseniz autocad bilgi-not-ebook paylaşımı ile ilgili sabit bir başlık açabilirsiniz. ihtiyacı olanlar daha kolay yardım alabilir...
iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
celebra
açıkçası hem yazdıklarınızdan hem de forumumuzda olmanızdan dolayı ben kendi adıma mutluyum. yakın bir zamanda ufacık da olsa bir download bölümü açmak istiyorum kendi server'ımda. O zaman sizden bu dosyayı ahmetk@ayasofya.com adresine göndermenizi rica edeceğim. Problem yok. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
AutoCAD kullanım klavuzu
Merhaba
Benimde AutoCAD kullanımı ile ilgili bazı problemlerim var.Zaten programı kullanmayıda yeni öğreniyorum.Banada bukonu ile ilgili Türkçe döküman gönderir veya bulabileceğim bir yer tarif ederseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürederim. NOT:Bu arada aranıza yenikatıldım |
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
slm arkadaşlar. şu klavuza bizimde ulaşmamız mümkünmü. artık bir link mi verirsiniz. yada mailimizemi atarsını zonu bilemem... size nasıl uyarsa artık. teşekkürler...
mailim.: ffirtina5@hotmail.com |
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
umarım faydalı olur... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
aynı sorunu ben de yaşıyorum.kullanım klavuzunu aldım ama anlayamadım.zaten ingilizceydi.Ben çevirmeye çalştım ama olmadı.eğer bana da yollarsan.sevinirim...
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
programı ben de aLdım hatta kullanım klavuzunu da buldum ama ingilizce.Ben biraz çevirmeye çalıştım ama tam çaviremedim.eğer bana da yollarsan sevinirim. kisakutulm@hotmail.com
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
.......................
En son celebra tarafından düzenlendi : 25-04-2005 08:50. Nedeni: iki kere göndermişim yanlışlıkla... |
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
iyi bir kaynak olabileceğini düşünüyorum paylaşımın için tşkkr banada gönderebilirsen çok iyi olur ozkankart@hotmail.com
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
iyi bir kaynak olabileceğini düşünüyorum paylaşımın için tşkkr banada gönderebilirsen çok iyi olur [Melekcandar@hotmail.com]
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|