|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
carrara pro 4
bu programi profesyinel designerler kullaniyor ve icinde auto cadi destekleyen funksiyonlar da var...
3d effekleri cad style ve daha neler neler http://server1.eovia.com/downloads/C...oDemoWinUS.exe info.. http://www.eovia.com serial.. xxxxxxxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxx-xxxxxxx siteye girin ve TUTORIALS ler var donload edin ve sizde øgrenin eger serial calismassa sonra bir baska serial numarasi eklerim En son ayasofya tarafından düzenlendi : 30-01-2005 15:58. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
TEBRİKLER!!!!
Rendering bölümündeki uyarıyı tam buraya uyarlarken hemde su uyur kırık serial veren uyumazmış gibi lütfen yaptığınız yasal değil ayrıca forum kurallarımıza ters. Rendering bölümündeki uyarıları okuyunuz. Seral xxxx'lanmıştır. Bir daha serial no atarsanız üyeliğiniz silinir. Son uyarı.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
serial ve uyari
Merhaba okudum mesajinizi bir daha serial eklemem ama verdigim serial calisiyor. Ben kendim de indirdim ve serial gayet sorunsuz calisiyor.
Ama amacim sadece Auto Cad kullananlara bir ekstra program tanitmak di. Saygilarimla Killerloop. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
carrara pro 4
'Carrara pro 4' un renderlarina baktim..Oldukca iyi gorunuyorlar.Program hakkindaki tavsiyeniz icin tesekkurler.Anlamadigim birsey var, bu sadece render programi mi?
sevgiler-edb |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
şimdi efenim
serialin çalışıp çalışmaması önemli değil eğer sitede varsa vardır yani eğer program demoysa demo kullanılır yani sizin böyle bir göreviniz olamaz. serialin çalışması sizin bu ayıbınızı azaltmaz artırır. ekstra bir program tanıtmaya sözüm yok o programın ekstra YASADIŞI yollardan SERİ NO'sunu vermeye sözüm var. (Bu size site tarafından verilmiş serial olsa bile herkes kendisininkini talep etmelidir) tanıtacaksanız tanıtın ama ÇALIŞAN! seri nosunu vermek anlamsız. umarım bundan sonra da herkes bu kurala uyar.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ En son ayasofya tarafından düzenlendi : 31-01-2005 10:46. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
mükemmel bir program..pc de hiç denemedim ama mac os x de mükemmel calısıyor ve eski bir "3d max freak" olarak, 3d max den cok daha kolay ve iyi sonuclar elde edebilirsiniz diyebilirim. *.dwg ve *.3ds uzantılı dosyalar ilede cok rahat calısabiliyor.."architools" adlı sonradan eklenebilen plug-in'i de cok başarılı...Korkmayın bir deneyin derim, Autocad'e bağımlı kalmayın
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|