|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
autocad'de ekli çıktı alma
arkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım hepinize iyi çalışmalar benim bir sorunum var belki içinizden biri bana yardımcı olabilir... autocadde harita dosyasına ole obje olarak eklediğim .xls dosyasını,çıktısını aldığım tüm dosya içinde göremiyorum.acaba plot ayarlarından mı kaynaklanıyor. şimdiden teşekkür |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Vereceğim cevaplar çok geçerli olmayabilir ama yine de mantığımı yürüterek birkaç şey söyleyeceğim...
Ole Obje'nin layer'ı nedir? Defpoints olmamalı... Galiba bu tarz objelerin çerçeveleri olurdu, bazen çerçeve kapalı iken işlem yapılamaz, çıktı alınması da engellenmiş olabilir, bir şekilde "frame / on" olmasına dikkat et.. Eğer bunlarla sorun çözülmüyorsa daha "usta" bir yardıma gereksinimin var demektir, ben sadece şansımı denedim ![]()
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
OLE /xls
Anladığım kadarıyla excel dosyanı ole olarak link ettirmişsin, (Object Linking Embeding)
open ederken bu dosyayı arıyor, ya xls dosyanı da dwg ile beraber kopyalayacaksın, ya da link etmeyip copy/paste yapacaksın o zaman dosyanın içine obje olarak yerleşir. Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
cevaplarınız içi teşekkür ederim ama olmadı
ayrı bir layer ekledim copy/paste yaptım gene de yok yok olmuyor acaba plotter ayarlarıyla ilgili olabilir mi? ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|