|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
hatch istedigim noktadan baslasın ama nasıl?
arkadaslar merhaba;
projemde hatch kullanıcam ama hatchın baslama noktasını kendım belırlemek ıstıyorum...yanı belırledıgım noktadan baslayarak hatch yapsın....ne yapmalıyım!!!!!!!!!!!? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
istediğim yerden başlasın derken neyi kasettiğini anlamadım ama zaten pline ile sınırladığın istediğin alanı hatch yapabilirsin
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
bunu daha acık anlatmaya calısayım....30*30 luk karelerden olusan hatcah yapcam ve bunu ayarladım dıyelım...bu hatch sectıgım alanın istedigim kösesınden baslasın ki 30 * 30 luk kareler bır taraftan duzgun yerleşsin....sorum bununla ılgılı
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
x
karolaj bi tarafdan tam başlasın istiosun anlaşılan ama hatchde öyle bi ayar varmı bilmiorum ama enazından taradıktan sonra başlamak istediğin kenara tutup daya birasda trim yap ve öbür tarafı extend le yani biri bi yol gösterene kadar ama sanırım o yol yok
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
bildiğim kadarıyla öyle bir şansın yok.
tavsiyem tek bir 30*30 karede tek tek çizgi ile taramanı oluştur. sonra diğer karelere bunu kopyala... iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
nasıl yapıldıgnı buldum.....
istedigim seyın nasıl oldugunu buldum......yınede herkese tesekkur ederim.....merak edenınız varsa dıye anlatıyorum.......ucs komutunu gırıp new seciniz....3point i secip taramak ıstedıgınız köse, ona komsu 2 kenara ait nokta seciyosunuz ve enter yapın.....bölece usc i o noktaya kaydırmıs oluyoruz.....ve hatch ordan baslayarak tarama yapıyor....ucs i tekrar eski halına getirmek için ucs komutunu gırıp world secenegı secılıyor.....hepsi bu kadarmışş....
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Arkadaslar daha kolay bir yolu var.
Tarama yapmadan önce ''snapbase'' komutunu yazın ve taramanın başlamasını istediğiniz köşeyi işaretleyin ve tarama yapın |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|