|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Selamlar,
Pdf formatında (acrobat reader) bir çizim var elimde ve bunu acilen autocad formatına dönüştürmek istiyorum.İnternette araştırdım dwf writer adlı bir program yükledim yalnız bu programın her hangi bi linkini masaüstü veya herhangi bir yerde bulamadım.Otomatik bir çalışma prensibine mi sahip acaba diyerek bir de çktı aldım (belki çıktı almaya çalışırken açılır diye) ama hiçbir işe yaramadı.Çok Acil Yardım edin! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Pdf dosyasında cevirilen bir çizimi dwg ye cevir(e)me
Bilgi:
- Pdf salt olarak calıstırılır. Yani değiltirilmesi icin dönüştürücü programlara ihtiyac vardır. Ancak bu dönüştürücülerden kasıt yazıların sayısallaştırılması ile ilgili Pdf dosyasının içindeki bir resim sayısallaştırılamıyor diye biliyorum. Yani işin kısası sen çalışma tamamen grafik olarak algılanacaktır. Dönüşüm yapsan dahi. - Dwf writer dediğin program calısmaların internet explorer üzerinden gösterilmesini sağlayan yama idi dogru hatırlıyorsam.Ama bu konuda yanılma ihtimalim büyük. Dwf write yi ilk defa duydum. Nasıl Pdf dosyalarını görmek için acrobat readere ihtiyacın varsa Dwf (Drawing Web Format) yani web biçimi için çizim dosyasını izlemek için Dwf writer e ihtiyacın olabilir.Bu bilgi biraz muallakta cunki arastırmadım yamayı. Bildiğim Cad çizimleri dwf yapılmalı. Öneri : Pdf formatına cevirmenizdeki amac internet üzerinden görüntüleme yaptırmaksa çalışmanızı Dwf olarak kayıt etmeniz ve internet üzerinden paylaşacaksanız. Dwf formatına çevirmeniz. Pdf ve Dwf karşılaştırması için detaylı bilgi http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...112&id=4354452 |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|