|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Kompleks Konut tasarımı
Arkadaşlar yine sizlerin yardımına ihtiyacım var.Bana bir katta 40 m2,60m2 ve 80 m2'lik daireler olmak üzere ve bir katta 7-8 daire olacak bir şekilde tasarlanmış örnek proje gönderebilir misiniz?Sadece esinlenmek amacı ile tabii ki....Mekanların ışıklandırması ve havalandırması konusunda çıkmaza girdim.....Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...e-mail : yogunoluk@hotmail.com
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Nasıl yaniiii
Uygulama projesimi isterdin yoksa avan proje yetermii
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
bende o_mlknın yazdığını yazacaktım ama ayıp olmasın diye yazmadım.
biraz daha çalışmak lazım kolaya kaçmak yerine diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
eh cevabı üyeler verdi.
Bana laf demek düşmez. İlk tepkiyi ben vermek istemem genelde. bir diğer konu ise burası AutoCAD forumu. Ha projeleri DWG istiyorsanız, mimari projeye örnek (hem de böyle spesifik özellikleri olacak şekilde) AutoCAD forumu uygundur diye düşündüyseniz, doğru değil. Bu arada Arkitera'nın diğer bölümlerinde isteğinizi tekrarlayın. Daha sert tepkiler alabilrisiniz. Konu AutoCAD ve ilgili konuları lütfen. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Cadi Kazani
Yaw Bu Forumda Kİ Ultrasonİk Mİmar ArkadaŞlara Çok ŞaŞiriyorum.sİzden Yardim İsteyen Bİr ArkadaŞa, Kİ ArkadaŞ Yenİ Bİr Projeye BaŞliycak Ve Bu Tarz YapilmiŞ Örneklerİ İncelemek İstİyor,(bu Ultrasonİk Mİmar ArkadaŞlar HİÇ AraŞtirma Yapmadilar Ama.....pardon) Bu Şekİlde Saldiri Kİme YakiŞiyor Bİlmem?
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle istek o konu üzerine örnekler istemekten daha öte bir durum. Arsadanda bir iki foto gönderse verdiği bilgilerle bu projeyi kısa bir sürede hazırlarız herhalde.
"bir katta 40 m2,60m2 ve 80 m2'lik daireler olmak üzere ve bir katta 7-8 daire olacak bir şekilde tasarlanmış örnek proje gönderebilir misiniz?Sadece esinlenmek amacı ile tabii ki...." tarzından bir yaklaşımın pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Ayrıcaa şu "Ultrasonİk Mİmar ArkadaŞlara" lafına kadar kimseye karşı bir saldırı da yoktu. Olay sadece celebranında dediği gibi bu kadar kolaya kaçmak yerine biraz daha çalışmak gerekliliği üzerine.. Bilgisayar dünyasında bu tarz sorular için verilen bir cevap-kısaltma- vardır. RTFM.. Bilen bilir... Kolay gelsin herkese...
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
sorudan soruya fark var
istekente isteğe fark var öyle basit bir istek olabilir. mesela arkadaşlar şöyle bi ön çalışma yaptım ancak şurada takıldım sorusu olabilri ve seve seve bildiğimiz ölçüde cevap veririz. benim işim bu. öğretim görevlisiyim. Diğer taraftan 1. konunun AutoCAD'le ilgisi yok 2. Soru biraz daha anlamlı olabilirdi. ön çalışma yapılmış ileri düzey bir soru olurdu ama bu soru çok çok garip. O şekilde spesifik bir istek sanki bir müteahhitin isteği gibi. Öğrenci dediği biraz araştırma yapar. İş ticariyse o zaman denecek söz bile yok. 3. konu burada tartışılamaz. isteyen konuyu başka bir gruba taşıyabilir. AutoCAD ile ilgisiz kalıyor. kilitliyorum.................. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|