|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Quick Select sorunu
Merhabalar
Elimde Netcad de çizilmiş dxf uzantılı bir dosya var çok büyük bir pafta olduğu için ölçeğini büyültüp pafta boyutunu küçültmek istiyorum.Çizimde yüzlerce nokta var ve bu noktalara ait yüzlerce rakam var.Haliyle paftayı küçülttüğümde bu rakamlarda küçülüyor ve okunmuyor. Bu textleri Quick select aracıyla bir seferde seçip text ölçülerini properties den büyültmek istiyorum ama bu komut istediğim renkdeki textleri seçmiyor.Bu textleri bir seferde seçip height lerini nasıl yükseltebilirim.Çünkü yüzlerce text var bunları seçmekte başka alternatif varmı?. Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
Sanırım Quick Select, R14'teki "filter" komutunun gelişmiş hali.. her ne kadar gelişmiş olsa da ben alışamadım ve hala filter'ı kullanırım.
Filter komutuna girdikten sonra önce dimension'ı sonra da aradığın rengi listeye eklersen ve aratırsan herhalde sonuca ulaşırsın. Kolay gelsin... |
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
teşekkür
Sayın Turist
Her zaman olduğu gibi imdadıma yetiştiniz.çok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
Rica ederim, ne demek.. elimden geldiğince her zaman yardım etmeye çalışıyorum
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Filter komutunu kim yazdı bilmiyorum ama autocad içinde değişmeden kalan ve hala mükemmel çalışan tek komut. Şeffaf çalışabilmesi de ayrı bir güzzellik
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|