|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx PROGRAMLARINI UZMAN EĞİTMENLERDEN VE 5-7 KİŞİLİK GRUPLARLA ÇOK İYİ DERECEDE ÖĞRENMEK İÇİN BİZE ULAŞIN; TEL: xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
Bu mesaj yönetici tarafından değiştirilmiştir. Önceki reklam mesajları silindiği halde İNATLA bu şekilde mesaj atmak saygısızlık ve biraz da mantıksızlıktır. Önceki mesajlarda atmak istediğim özel mesajlarla bir sonuç alamadığım ve her seferinde yeni bir kullanıcı ismi kayıt olduğunu görünce, 9 ekim 2004 cumartesi sabahı yukarıda sildiğim telefonları aradım. Telefonu açan arkadaş, "Yaa öyle mi olmuş Arkitera'ya mı atmışlar arkadaşlara söyliyeyim de daha atmasınlar" demiştir. İyi niyetimizle telefona çıkarn arkadaşın doğru söyledine inanıyor ve bir daha böyle bir mesajı burada görmeyeceğimize inanıyoruz. Eğer burada öyle özel kurs -eğitim ve program satışı gibi ticari ilanlar verilirse diğer forumlarda görüyorum tabiri caizse buranın suyu çıkar. Burada üyelerden AutoCAD'in MAx'in VIZ'in ve Allplan'ın Cinema4D'nin ve daha aklıma gelmeyen bir sürü programın Türkiye dağıtıcıları ve en yetkili kimseleri var. Onlar böyle reklam yapmazken sadece gerektiğinde yeni sürüm duyurlarında yazarken yardım amaçlı mesajlar atarken, o kursun veya bu eğitim merkezinin her kimse, ilan içerikli mesaj atmasını istemiyoruz. Ayrıca BÜYÜK HARFLE YAZMAK BAĞIRMAK ANLAMINA GELİR Ayrıca burası 7-8 saat arayla kontrol edilir. Yani inat ederseniz ilanınız ancak bu kadar süre ile açık kalır ki engellemenin başka yolları da vardır. BU sadece son bir uyarı mesajıdır. İnat edenlerin IP kısıtlamasıyla hiç bir zaman üye olamayacaklarını hatırlatırım. Konu kilitlenmiştir. Forum üyelerini rahatsız ettiğim için özür dilerim. Kolay gelsin. En son ayasofya tarafından düzenlendi : 09-10-2004 10:52. |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|