|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
spline'ların explode olmama sorunu
******Autocad de polyline ile çizilmiş çoklu çizgiler ve elips gibi şekilleri Explode ile parçalayamıyorum, bana yardımcı olurmusunuz.
******Autocad 2004 de R14 formatında kayd edebilirmiyim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Bilgi
Spline komutuyla çizilmis bir egriyi Explode komutu ile ayristiremiyorum.Bunun explode olmasi için polyline olmasimi gerekli gerekli ise toplu halde çevirilebilirmi?
Bana yardimci olursaniz sevinirim. uyari:Email adresime bakipta dalga geçiyorum zannetmeyin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Spline poly obje değildir. Onu patlatman imkansızdır. Çevirmek için hepsinin üzerinden polyline ile geçmen lazım.
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
- Polyline ların patlatılması "explode" komutuyla olur, eğer patlamıyorsa polyline değillerdir.
- Dosyanı save edeceğin vakit "save as"a girip en altta "save type as" bölümünden istediğin autocad versiyonunu seçebilirsin. Önemli not: Lütfen her yazdığın sorunun konusuna "bilgi" gibi genel ve aynı olan bir ismi verme... soracağın soru ile ilgili anahtar bir kelime daha iyi ve kullanışlı olur, böylece insanlar da sana daha çok yardım edebilirler. |
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
öncelikle tursit ve pasha'ya teşekkür ederim ciddi ve yararlı yanıtları için.
Ama asıl uyarım Neuyuz'a genel olarak forumun kurallarına kullanımına uygun olmayan mesajlar atıyorsunuz. Aynı konuyu bir kaç kez açmalar. "Bilgi" ismindeki konular vermeler. Dikkat ve özen lütfen. Burası chat odası değil. Eğer forumu uygun olarak kullanacaksanız devam ediniz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|