|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Xref içre xref görünmezse...?
İçerisine xref ile dosya (a) aldığım bir dosyayı (b) başka dosyaya (c) xrefle getirdiğim zaman sadece (b) görünüyor, (a)'yı göremiyorum. Neden olabilir fikri olan var mı? (makinede acad 2007 kurulu.)
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba architurk ,
Şimdi sizin dediğinizi uyguladım ve bir sorunla karşılaşmadım. Yani dediğiniz yapılabilen birşey. Daha önce denemediğimden bilmiyordum. Belki bunun bir ayarı vardır. Biraz karıştıracağım bulursam tekrardan yazarım cevap. Şimdilik bence c dosyanıza hem a yı hem b yi xrefleyerek çalışın, önerim budur. ![]() Kolay gelsin.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
İncelemedim ama attachment ve overlay seçeneklerini ayrı ayrı deneyin ikisi birbirinden farklı işlev görmektedir. Başka bir dosyada görmek için attachment diğeri ise overlay le mümkün oluyor diye biliyorum. Zaten help menüsünde bununla ilgili güzel bir açıklamada vardı oradan da yardım alabilirsiniz. Bunları 2008 de denemiştim. 2007 de farklı olup olmadığı konusudna bir fikrim yok. Saygılarımla iyi çalışmalar dilerim...
Not: Aynen denedim. Bir ( b ) dosyası oluşturdum. Sonra bunun içine attechment ( a ) dosyasını xref olarak ekledim. Aynı zamanda realitive path seçeneğini aktife ettim. Bundan sonra kendime bir ( c ) dosyası oluşturum. Daha sonra oluşturduğum ( c ) dosyası içine ( b ) dosyasını yine attechment ev raelitive path seçenekleriyle xref halinde ekledim. Sonuç olumluydu bunu aynı zamanda 2007 de debedim. Bu denemeyi yaparken koordinat sistemlerinin aynı olması önemlidir.
"İnsan seveceği kimseyi iyi seçmeli, ona göre sevmeli..." "Kim olduğun değil, kiminle olduğun önemlidir..." En son yahyatu tarafından düzenlendi : 08-03-2008 14:34. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|