|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sürüm kodundan anlaşılacağı üzere 2007 klonu, ancak arayüzü oldukça fantastik bir hale dönüşmüş.
![]() ![]() Ekran Görüntüleri ; ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Arayüzü bolca değişmiş. Çıksa da görelim
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Betasını isteyeceğim.
Vermeyenin iki yüzü kara. Hehehehehe. (Arda, Burutay ya da Ufuk her türlü özel mail ile ulaşmaya açığım. Hatta telefon numaralarımı da biliyorsunuz) Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bencede @ ayasofya isteyenin bir yüzü vermeyenin 1000 yüzü karadır
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ekran görüntülerinden anladığım kadarı ile render olayını baya geliştirmişler. Resimlerden öyle anlaşılıyor.
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Ofisin yeni sürünü gibi olmuş tüm menüler ve araç arayüzleri.
Bakalım gelişmelere...
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öff ya. Ofisin son sürümünden nefret etmiştim. Galiba autocad de öyle olacak. İnşallah dosya formatı "dwgx" olmaz.
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Auto cad 2009 sürümünü edindim ama henüz kurup deneme fırsatım olmadı..kesinlikle fantastik olduğunu düşünüyorum..3d modeling eminimki daha ileri seviyeye ulaştırılmıştır..kullanıp göreceğiz
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yönetici
|
Crpediem53 Siz beta tester mısınız?
Nasıl edindiniz????
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Betası bendeki sürümü..henüz işlerimden dolayı bilgisayara kurma fırsatım olmadı..inşallah fırsatım olursa deneyeceğim..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
Hııımmm...
Sayısal Grafik'ten söz konusu yazılım betasının daha dağıtılmadığı haberini almıştım. Siz nasıl edindiniz.?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
tester'lara verildiğini bilginize sunarım..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|