|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
|
![]() Giderek merak artmaya başladı bende.... ![]() * Ben bunu 2009 render ı sanmıştım. 2008 bile bunu yaptılarsa 2009 u cidden merak ediyorum.
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
|
2009 versiyonunda visual styles menüsünde ne işlem yaparsanız yapın Fatal error hatası veriyor....
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu Fatal error beni delirtecek. Her sürümde böylemi olumuş.
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
|
fattal eror hatası tam bir baş belası..çizim yaparken sürekli karşılaşılan bir hata.. çiziminizi sürekli geriye atıyor..bunun çözümlenememiş olması büyük bir eksiklik..
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bencede Autodesk gibi büyük bir kuruluşun bu sorunada bir çözüm bulması gerekir.
|
|
|
#21 |
|
Yönetici
|
Arkadaşlar
Söz konusu program BETA... Beta'nın amacı (ki bence Alfa bu kadar çöktüğüne göre) çöktüğünde rapro göndermek gerekliliğidir. Ve beta tester olmak ciddi iştir. How much work am I expected to do each week? Each Beta Program varies, but we expect you to spend as much time as possible in your normal production environment with the software to expose defects and report them. Along the way, we also expect you to send in your comments about the software as a well as wishlist items. Additionally, you are asked to respond to our surveys about your opinion of the Beta software. There are special occasions where we may even ask you to interview with the industry press. How long will it take before my enrollment information to be approved? We examine the enrollment information and look for a match between program requirements and the end user's work environment. Depending on the Beta Program you're applying for, this process may take up to several months. If not selected for the current Beta Program, how long should I wait before reapplying? If not chosen for the current program, a good rule of thumb is to wait about six months before reapplying. This will ensure that our records remain updated with your current information. Do not be discouraged if you're not chosen immediately as we have multiple ongoing beta programs and we may need you at any time. We will keep your information in our records for a minimum of 12 months and you may be approached for other Beta-related work. Do I get any free software at the conclusion of the Beta Program? At Autodesk, we look for sites motivated by helping us design a competent, successful product. The reward comes from seeing your ideas become an integrated part of the end result. When awards are planned, they will vary depending on the particular Beta Program and your level of weekly participation. Do you test non-English software? We certainly do! If you are interested in testing localized flavors of our software, we can accommodate you. We primarily test German, French, Spanish, Italian, Japanese, Korean, Simplified and Traditional Chinese. Risks? Please note beta version programs and files should not to be used without careful consideration that these are unreleased beta products and are not fully supported and may contain software defects. The main purpose for posting them is to find the defects and have them reported so that they can be fixed in the final released version. As with any beta software always back up your data and previous files and exercise caution when in a production environment. Ayrıca yukarıdakileri de içeren şartlar dizinine imza atmış oluyorsunuz. Şimdi eğer BETA deneyicisi iseniz nasıl bunları halka açık bir foruma yazabiliyorsunuz. Yazamazsınız. Yok beta programı bir yerlerden bulduysanız nasıl oluyor da bir yerlerden bulduğunuz programı kullanıyorsunuz. AutoDesk büyük bir yazılım şirketi ama gelin görün ki Beta problemleri onu ve beta deneyicilerini ilgilendirir. Ulu orta söylenmez. Bu ne biçim Beta deneyiciliği. ???? İşte kabul edilen madde.. ---- 1 . DEFINITIONS In addition to the terms defined elsewhere in this Agreement, the following terms, when used herein, shall have artwork or sample content created by Tester using the Pre-Release products.the following meanings: 1.1 “Feedback” shall mean all suggestions, comments, input, ideas, reports, information or know-how (whether in oral or written form) provided by Tester to Autodesk in connection with Tester’s evaluation of and use of the Pre-Release Products and Confidential Information provided by Autodesk. Feedback does not include any --- Sizden ricam beta tester'ların ulaşabildiği bir yer var. Adını beyan etmeyeceğim. Hah oradan bir ekran görüntüsünü bana özel mesaj olarak yollamanız. Hem bunu kabul edip hem de nasıl devamlı uçtuğunu beyan ediyorsunuz. Hayret. Eğer yukarıda programı kullanan arkadaşlar bunu yollayamazlarsa kopya program kullanıp beyan ettikleri için forum cezası alacaklar. Lütfen forum kurallarına uyalım. Lütfen.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yönetici
|
Main Page - - Autodesk MyFeedback Portal
Buradan.. Beta deneyicisi olan varsa aramızda kurallara uysun lütfen. Ben de beta var (Ayrıca yetkili eğitim merkezi koordinatörüyüm.) Ama program deneme halinde iken kabul ettiğim maddelere uyuyorum. Bu forumda da uyulmasını isterim. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
|
kimleri şikayet ettiğinizi bilmemek üzere,yukarıdaki benim açıklamamda yazmış olduğum yorum tamamen üstekinin şikayetine bir cevap niteliği taşır..söz konusu hatanın 2008 versiyonlarına kadar var olduğu doğrudur.Umarım 2009 versiyon için sölenenler gerçeği yansıtmıyordur.Kaçak kullanılan yazılımlarda bu sorunla karşılaşabileceğiniz doğrudur fakat lisanslı program kullananlar bu hatalarla sık bir şekilde karşılaşmazlar,eğer sık bir şekilde karşılaşılıyorsa :
1) Bilgisayarınızda trojan virüsünün autodesk yazılımını etkilemesinden, 2) bilgisayarınızın özelliklerinin düşük olması ve bununla doğru orantılı olarakta sizin çalışmış olduğunuz çizim dosyasının yüksek içerikli bir dosya olması (tahmini 50 mb üstü) olmasından kaynaklanmaktadır. Orjinal yazılım kullanmanızı öneririm böylelikle sağlıklı çalışmalar çıkarabilirsiniz.. ''ayasofya ekran görüntüsü istemiş,bunu ne için istediğinizi merak ettim? ayrıca bunun sadece foruma değil size de özel olarak gönderilmesi yasal bir çalışma olmaz'' bilginize.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|