|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
autocadden 3dsmax'e
arkadaşlar çok acil bir sorum olacak autocad de çizmiş olduğum 3 boyutlu resimleri nasıl 3dsmax formatına aktarabilirim????
(autocad i çok iyi bildiğimi zannederdim taa ki bu forumu buluncaya kadar) saygılar şimdiden teşekkürler!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
![]() |
3 boyutlu resim nedir????
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
kolay
arkadaşım yapmış olduğun çizimi file---->export buradan kayıt türünden *.3ds formatını seçip kaydedersen 3dsmax'da açabilirsinkolay gelsin...
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
tamam öyle yapıyorum ancak bende 3dsmax 5 var. 3dsmax5 o tür dosyayı kabul etmediğini söylüyor.*.max dosyayı olmasını istiyor....
yoksa benim 3dsmaximde mi sorun var?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
peki *.dxf olarak kaydetmeyi denedinizmi??
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
buradaki muhabbeti anlayan varsa bana da anlatabilir mi? olay iyice alt üst olmuş.... dwg dosyasını hiç bişey yapmanıza gerek yok.. dwg olarak kaydedin ve çıkın... max programında file menüsünden import komutu ile alın.. "open" ile değil... open komutu "max" uzantısı ister sadece.... ancak, eğer autocad 2004 kullanıyorsanız, max 5 versiyonu o versiyonla sorun yaşıyordur ve b yüzden dwg dosyanızı 2000 versiyonuna göre kaydederseniz bir sorun yaşamazsınız. bir ricam daha olabilir mi? cevap verenler olayı daha karıştırmak yerine, eğer gerçekten çözümü biliyorlarsa yanıt versinler bence.. yoksa olay daha da karışabiliyor... şimdi bana da ukala derler...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
bu arada, gerçekten "3 boyutlu resim" nedir yahu? rölyef mi?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
![]() |
özür dilerim yanlış olmuş 3 boyutlu çizim demem gerekiyordu....
teşekkürler artık dosyaları max'e aktarabiliyorum
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|