|
|
#1 |
|
|
arhicad de çizdiğim planları farklı kaydedip. photoshop da mobilyalar koyuyorum ve öyle çıktı alıyorum. Ve şu anda kullandığım mobilyalardan sıkıldım yeni mobilyalar kullamak istiyorum ama yeni mobilyalar bulamıyorum. bana sadece üstten görünüşleri gerekli. bildiğiniz bir site varsa veya başka bir sistem bilen varsa bilgi verirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben Birtane Biliyorum ... Google Eğer google arama motorunu kullanırsan istemediğin kadar 3d resim bulacağında eminim.... Google Arama motorunu Bilinçli kullanırsan yani farklı isimlerde seçenekler ile aratırsan sana yardımcı olur...
Saygılarımla Mehmet ATASAYAR |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba, Archicad için Bilgimat Graphisoft Center 'den ilgili linkler kısmına girersen burada birçok obje sitesine ulaşabilirsin. Hatta arcibasede alt linkler var özellikle 3dmax obje ve dokuları çok fazla. Kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
archicad dosyalarını uzunlugunu bilmiyorum ama benautocad dosyası bulmak istedigimde google "".dwg"" yazıyorum sende archicad in zantısını kullanarak hazır nesne bulabilirsin
hiç korkma sil baştan... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arama motorları dipsiz kuyu, mutlaka birşeyler bulabilirsin.
Öncelikle "search tricks" konusunu biraz araştırırsan, aramalarında daha başarılı sonuçlar elde edebilirsin. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Hepinize Çok Teşekkür ediyorum. Umarım benim de size yardımcı olabileceğim mevzular olur ve bende size yardım ederim. iyi günler...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|