![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar nasıl becerdim bilemiyorum ama artık bir dosyayı kayderken file'dan tıklayıp windows'da birşey kaydeder gibi bir klasöre kaydedemiyorum. Onun yerine önce hangi formatta olacağını tıklayıp komut satırından dosya adı ve kaydolcağı klasörü yazarak girmek suretiyle dosyayı kaydedebiliyorum. Bu işlemi nasıl eskisi, yani normalde olduğu gibi yapacağım? Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
@ luv2xlr8 Aynısı bende oldu.. Ama ben o kadar araştırmama rağmen çözemedim.. sonra AutoCAD'i kaldırıp yeniden kurdum sorun ortdan kalktı...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Filedia değişkenini 1 yaparsanız düzelecektir.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
@hedebede: vallahi çok teşekkür ederim, ben de mehmetatasayar'ın önerdiği şeyi, yani silip yeniden yüklemeyi deneyecektim ama hiç istekli değildim. Malum şirket bilgisayarı. Nerden nasıl öğrendin bunu, ve hatta ne yaptım onu bile tam bilemiyorum ama çok teşekkür ederim
@mehmetatasayar: İlgin için çok teşekkürler - yani ben de az daha programı tekrar yükleyecektim, ama hedebede sağolsun kurtardı beni. Senin de aklında olsun buymuş çözümü Ama hani şans işte, hebedebe cevap vermese kırk yıl bilemiyecektik çözümünü ![]()
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben bu problemle ilk karşılaştığımda önce anlamakta zorluk çektim.
"nereye gitti bu pencere ??? " Sonra save as için help menüsüne bakınca filedia sistem değişkenini gördüm. Derdi veren dermanını da veriyormuş. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar teşekkür ederim.
Hem de iki kere . Hem yeni bir şey öğrendim, hem kendi sorunumda benzer ama farklı yerden olduğunu fark ettirdiniz. Save bir şekilde dxf olarak değişmiş her kaydetmede dxf olarak kaydettiği için tekrar dosya adı yazmamı istiyordu. Her neyse tekrar teşekkür ederim. En son rtheme tarafından düzenlendi : 16-06-2008 12:01. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|