|
|
#1 |
|
|
autocad2008 to 3dsmax2008
arkadaşlar ben acad'da 3d çizerek kaplama ve render için max'e atıyorum. max'te dwg olarak import edersem bazı yüzeylerim kayboluyor. daha doğrusu yüzeyim tersten gözüküyor. 3dsout olarak max'e import edersemde bazı yüzeylerim bu seferde sapıtıyor karartı olarak gözüküyor. 3dsout yaparken ayarları yaparken karartıyı düzeltiyorum ama bu seferde dairesel hatlar köşeli oluyor.
bendemi bir hata var yoksa programlar birbirleri arasındamı hata yaşıyor. lütfen bana yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler hepinize iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Link kullanarak açmayı denesen 3dmax de link var, birde max de smoot ayarı var ilk link kurulumunda açılan pencerede var sanırım ( hatların köşeli çıkması konusunda).
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Birde autocad'a ekranın sol altında viz altında açtırıp save edersen o dosyayı da max sağlam açar sanırım.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
ben autocad'de viz diye bişey bulamadım. birde smoot ayarınıda bulamadım. link olarak denedim aynı hatayı verdi yine.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
autocad eski versiyon olarak kaydetmeyi dene bu sorununu çözebilir.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
objelerinin üzerinde başka "surface" varmı bir kontrol edin, obje üzerinde bazen yüzeyler kalabiliyor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence max te açtığın objeyi tamamen doublesurface yapman yeterlidir.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|