|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba...?Arkadaşlar Site ismimiz ve buluşacağımız nokta şimdiden belli oldu ama şuan hazırlık aşamasındadır (autodestek.birligi.com). Bu arada sizden çeşitli öneriler bekliyorum.Öncelikle içeriği hakkında ilk olarak sizleri bilgilendirmek istiyorum. İçerik olarak şimdilik sadece 2 katagoride çalışmalarda bulunmayı hedefliyorum.Autocad versiyonları ve AutoLisp programlama dili gibi katagorilerde giriş yapacağım.Üye sayımız arttıkça sitemizin içeriği genişliyeceği gibi yazar kadromuz da oluşmaya başlıyacaktı.İlk olarak siteyi kendi çabalarımla ve sizlerin yardımıyla ayakta tutmaya çalışacağım.Siteyi tamamiyle AutoCAD ortamında hazırlamayı planlıyor ve bu girişimimle bir ilke imza atmayıda planladığımı sizlere duyurmak isterim. Şuandan itibaren site içeriği ile ilgili tavsiyelerinizi ve bana ne gibi desteklerde buluna bileceğiniz hakkında bilgilendirmenizi istiyeceğim. Saygılarımla çalışmalarınızda başarılar dilerim. Elinizden geldiği kadar bu konuda bana mail ile ulaşırsanız sevinirim. erkanokman@hotmail.com |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|