|
|
#1 |
|
Yönetici
|
autocad-lisp
yöneticinin notu
Aşağıdaki mesajı digitalp isimli kullanıcı atmıştır. ---------------------- autocad_lisp selam arkadaşlar bir konuda yardımızı isteyecem.... autocad e lisp yükledim ama komutlarını nasıl öğrencem bir bileniniz varsa mesaj atabilir mi? teşekkürler... --------------------
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
lispleri çalıştıracak olan kodlar fonsiyon olarak belirtilir.
Kodda "(Defun c:komut_adı" dizilimindeki komut_adı kısmında programın çalıştırma komutu tanımlanmaktadır. Tabiiki bir lisp kodunun içinde birden fazla anahtar fonksiyon tanımlanmış olabilir. Aslında lisp hakkında biraz daha bilgi istersen gene bu forumda autocad başlığı altındaki pratik kullanım ipuçlarının içinde benim örnek lisp kodlarım vardı. Oradan çok olmasa bile biraz bilgi bulabilirsin.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
kısa basit
tools menüsünden AutoLISP e, oradanda load ı aç.
geriye yüklediğin dosyayı bulup load yapman gerekiyor. yeterince anlaşılırdır inşallah. bu arada; bu alemde ilk mesajım. Sorunu doğru anlayıp sana yardımım olmuştur inşalah.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|