|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Satılık 2. el autocad lisansı
Satılık 2. el autocad lisansı sağlayabilecek veya bu konuda bilgisi olan var mı?(eski versyonlar da olabilir)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
yok öyle birşey!
bir başkası adına kayıtlı programı bu lisanslı programdır diye makinanıza yüklemeniz lisansın size geçtiği anlamına gelmez. böyle bir teklif alır ve kabul ederseniz kandırılmış hatta dolandırılmış durumuna düşebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadasım sen yanlış anladın heralde
ben ücretini ödeyerek yasal olarak lisansı tamamen kendi üzerime geçirmekten bahsediyorum. Bu tip devir etmeler yasal olarak program sahibi tarafından yapılabiliyor |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
autocad gibi programlar benim de bildigim kadariyla "not for resale" statusunde... yani para verip satin alsaniz bile ikinci elden, autodesk kayitlarinda lisans bilgileri o kisi uzerinden sizin uzerinize gecmez ve upgrade, teknik destek vs gibi konularda sorun yasayabilirsiniz. Ben sayisal grafikle konusup isin detaylarini ogranmeden boyle bir alisveris yapmayin derim... Sonrasinda bizi de bu konunun olabilirligi hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim.
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Evet işin aslını astarını bilmeden sakın para vermeyiniz.
EULA diye bi şey var ya yüklerken yes ı accept diye geçtiğiniz işte o minnacık yazılarda burada tartıştığımız herşeyin cevabı var. :-))) Hem de ne cevaplar var o minnacık yazılarda.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|