|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
eğitim yardımı
Ben tokat erbaa endüstri meslek lisesi yapı blüm şefi. Değerli arkadaşlar okulumuzda bilgisayarlı çizim vebilgisayarda statik proğramlar yaptırmayı düşünüyoruz. Ancak Yeterli imkanımız yok bu proğramları ücretsiz eğitim amaçlı nasıl temin edebiliriz. İlginize şimdiden teşekkür edr saygılar sunarım.
not: Bilgisayar donamında kimlerden nasıl destek alabiliriz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Ne yazık program satıcılar eğitim versiyonlarına bile paralar istiyorlar.
Kim ne derse desin. Bu forumda crack ya da warez gördüğüm anda müdahale ederim ama eğer araştırırsanız ve sizden yine lisans parası isterlerse bence başka yollar ile problemi çözmenizi tavsiye ederiz. Eğitim vesiyonları (lisana başı 350 usd idi AutoCAD bir de server'ı alacaksınız yani 15 kullnacılı bi şey 3500 dolar civarı oluyordu) bu kadar para diye Tokat Erbaa'da çocuklar program görmezlerse bunun kaybı herkese dokunur. Sayın BSA yetkilikeri eğer gerçekten bu duruma değer veriyorlarsa sizlere de program sağlamak için uğraşmalıdır. 2. Ayrıca meslek liseleri bilgisayarlı eğitim için çok daha uygun yerlerdir. Benim rahmetli babam da meslek lisesi öğretmenliği yapmış emekli olmuş. Emekli olmadan önce de iç mimari okumuş birdir. meslek liselerini ayrıca severim. Donanım konusunda yardım edilmesi konusunda arkitera yöneticileri ile temasa geçiniz. Onlar bu sektördeki firmaları tanıyorlar yardımları dokunabilir. Şimid üyelerimizden isteyeceğiz ikinci el bilgisayar ama ben lisenizin 2. el bilgisayara layık olmadığını düşünüyorum. Arkitera temsilcileri ile görüşünüz. daha iyi olur bence.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
bilgisayar donanım desteği
Değerli hocam okulumuz anadolunun engüzel yerlerinden birisi ama teknoloojiden yeteri kadar nasibini alamamış . Hocam bu proğramlar ve donanım desteğiniz birinci derece deprem bölgesi olan ilçemizde öğrencilerimizi ve halkımızıda bilinçlendirme koonusundada çok etkili olacağını umuyorum.Eğer bize bilgisayar donanımı konusunda autocad 2000 proğramını çalıştıracak kapasitede ikinci el bilgisayarlar olsa bile yetebilir.İlginize teşekkür edrim saygılarla. arkatira yetkililerinden yetkili arkadaşların telefonlarını 0 532 3330489 nolu telefona iletebilirmisiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|