|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
raster to dwg
Asıl problem bu ve elimde şimdi 20 tane pafta var taranmış, vektörel olarak aktarmam lazım. Şöyle okkalı bi çeviri programı bilen var mı? Elimde ufak tefek çeviri programları var ama sonuçlar iğrenç ötesi. Tam forumu açtım karşıma vektör to raster ekranı geldiii
ilginç..
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
valla bende bu tür durumlarda raster2vektörü kullanıyorum yanında bir kaç biryanı kırık program var ama hepsi aynı gidip piksellerin bile etrafını vektöre çeviriyor dosya şişiyorda şişiyor okkalı bir smooth yapsa işi sıyırcaz. dediğim gibi vektör çeviricileri üç aşağı beş yukarı aynı. vektör çeviren programlara inat benim bir yöntemim var en azından daha başarılı sonuçlar veriyor.
taranan resimlerinin mutlaka black-white olası lazım bu resim dosyasını macromedia flash içine import et break aparat diye bir komut var ctrl-b resmi parçalıyor sonra selection tools la white kısımları temizliyorum resmi wmf uzantılı kaydettikten sonra auto cad içine import ediyorum hoooop resimler vektör oluyor ama 20 pafta için bunu yaparmısın bilmem vectör programlarından dah iyi sonuç veriyor |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
saol flash hiç aklıma gelmemişti. Tabiiki ilginç bir yöntem ama işe yarıyorsa değil 20, 100 tane pafta elden geçer. Onları oturup çizmek daha zor.
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
sadece bu iş için üretilmiş "okkalı" programlar var. Ancak cidden okkalı fiyatlara satılıyor. Öle Acad falan yanında amatör kalıyor. Bu iş yazılım teknigi olarak da cok zor bir iştir. Ayrıca hiçbir zaman al zana raster ver bana vektör dediğinizde size bitmiş temiz bi sonuç vermez. Binlerce yerde sizden yardım isteyecektir. O yuzden belki de yeniden çizmek daha temiz ve kesin bi sonuç olacaktır.
Bu tarz problemlerinizi hafife almayın bence. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba...?İste sana basalar gibi bir program.Digerleri fasa fiso bunun yanında.Hadi bakalım kolay gelsin sana yardım etmek isterdim ama ne çare Bu programla elde edecegin kazanç : ESKİ PLANLAR KOMPLE YENİDEN YAPILMADAN, BÖLGESEL OLARAK BİLGİSAYAR ORTAMINDA DÜZELTİLİYOR VE PLOTER'DAN ÇIKTISI HEMEN ALINIYOR. Adres : www.gtx.com Çalışmalarında başarılar dilerim. erkanokman@hotmail.com Bu arada arkadaşlar yapılmıycak hiçbirşey olmadığı gibi zor diye birşey yoktur. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|