|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
Araç çubuklarında beceremediğim birşey var
arkadaşlar autocad 2006 yeni yükelnmiş ve bende ilk defa kullanacam bu 2006 yı daha önceden 2000 kullanıyordum 2006 da beceremediğim bişey war ihtiyacım olan araç çubuğunu 2000 de toolbar menüsüne gelip istediğim araç çubuğunun üstüne bi çek atamam yeterliydi ama şimdi 2006 da istediğim araç çubuğunu çalışma sayfama yerleştiremiyorum dolayısıyla çalışmakta çok zorlanıyorum lütfen bana yol gösterin...
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
Merhaba,
Sanırım araç çubukların kilitli olduğu için bu sorunu yaşıyorsun. Menü çubuğundan sırasıyla " Window / Lock Location / All / Unlocked " yaparsan sorunun çözülecektir diye düşünüyorum. Yani " Unlocked " yazısı silik olmalı. Umarım doğru cevaptır. Kolay gelsin.
|
|
|
#3 |
|
Ziyaretçi
|
olmadı
Sevgili arkadaşım dediğin yeri kontrol ettim dediğin buton zaten pasif yani aaç çubukları kilitli değil... ya bide 2006 da istediğim araç çubuğunu nasıl çalışma ekranıma yerleştirrim tarif edermisiniz???
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Wild wild west arkadaşımız "v" harfi yerine "w" kullandığı için önceden de kendisi defalarca uyarıldığı için 7 gün süre ile foruma girişi yasaklanmıştır. Sadece okuyacaktır yazılanları.
Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|